IRC-Galleria

Saqpetteri

Saqpetteri

Unelmavävy

Selaa blogimerkintöjä

Heti ku pääs duunista nii alko alamäki, röökit oli iha lopussa piti kävellä Jäken uikkikselle et oltais lähetty sielt jandelle, no sit sitä ei näkyny missää vaik olin 5min myöhäs sovitust ajast, sit lähin kävelee härskille aattelin et otan janin kii ja soitan härskilt, no soitin janille ja sain sen kii sit mentii niille.

Ideana et oltais lähetty janin faijalle hakee sen läppäri ja vähä kateltu sitä ja laitettu se huippuvireesee, mut sit tuli yhtäkkii vitusti taas mutkii matkaa en mm. ois mahtunu auton kyytii sun muuta. No sit lähin himaa katoin kelloo "Vittu 17vaille juna lähtee 14vaille" lähin juoksee tulin asemalle. Ja se paska oli myöhässä 30min.

No mitä sitte, no mitä vittu sitte tulee purolan kohalla liuta niitä saatanan ryppyreiän tarkastajia ja iskee mulle kouraa 80e tarkastusmaksun jäin jokelan asemalla silppusin lapun ja laitoin huoletta vikan röökin palaa, ja nyt täytyy ootella millo joku ostais mulle röökii tai antas rahaa. Ku tililläki o vaa 1,88€ voiko paremmi mennä, onneks himas oli neljä kaljaa, jotka kiskoin menee

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.