IRC-Galleria

Saqpetteri

Saqpetteri

Unelmavävy

Selaa blogimerkintöjä

Fanttapoika kertoo tarinan.Perjantai 20.07.2007 06:28

Olipa kerran mies. Mies oli suunnilleen tämän korkuinen ja hänellä oli tuon volkswagen golfin väriset hiukset. Miehen nimi oli Jalmari. Jalmarin silmät olivat vasta syntyneen vauvan pissan väristä eli kirkkaan oranssit.

Eräänä päivänä Jalmari meni keskus puistoon söi makkaraa, joka oli tehty Ruotsissa tunkemalla lampaan peräsuoleen kaiken näköisten eläimien lihaa, mutta liha oli aluksi jauhettu tasapaksuksi massaksi, jotta sitä olisi mukavampi syödä. Jalmari näki puistossa kissan. Kissa sanoi olevansa hukassa, joten Jalmari halusi auttaa hukassa olevaa kissaa ja sanoi tälle "Ehei rakkiseni olet puistossa Jalmari sedän edessä." "Haista homo heinä!" Kissa ulvoo Jalmarille, jolloin Jalmari ottaa kissaa tuntosarvista kiinni ja heittää sen lähimpään palmupuuhun. Tämän action kohtauksen jälkeen Jalmari päätti lähteä kotiin.

Kotona Jalmari huomaa, että kello onkin jo 14.00 eikä tiennyt mitä tehdä, mutta meni silti olohuoneeseen ja laittoi telkkarin päälle telkkarista tuli elokuva nimeltä "Kauhistus mikä monsteri!" ja Jalmari pelästyi totaalisesti kun telkkarin ruudulle ilmestyi hirvittävä naurulokki jolta pääsi suusta "Kauhistuksen Kanahäkki" tämän kuullessaan ja nähdessään Jalmari parahti itkuun ja juoksi ulko-ovesta ulos kompastui kiveen löi päänsä ja kuoli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.