IRC-Galleria

Vittu.Torstai 15.05.2014 04:22

Putkeen meni taas, että heilahti. Siis miun suunnitelma mennä ajoissa nukkumaan, kun huomenna pitäs olla tavallista aiemmin töissä (koska tänään, tai siis oikeestaan eilen, olin liian laiska...). Siis olinhan mie jo sulkenu koneen ja käyny yöpuulle, mut sit tajusin, että perkele... miun huulikorun pallo on taas kateissa.

Siis aiemminhan miulla on ollu riesaa vaan putoilevista napakorun palloista, siis ihan jatkuvaan. Joskus mietinkin, että ihmeen hyvin kulma- ja huulikorun pallot pysyny kiinni. Vaan joku viikko sitten ekan kerran irtos just sit tuo huulikorun pallo. Ja on sen jälkeen irtoillu säännnöllisesti, mut aina oon sen löytäny ja laittanu paikoilleen. Ja miettiny, et pitäis nyt oikeesti se uus koru hommata viimeistään nyt, kun on alkanu tuolleen katoilla. Siis jo aiemmin mietin, et uudet korut vois ostaa, kun nuo tapit on sen verran pitkät.

Myöhästyinpä sitten. Ei löydy. Konttailin ympäri kämppää, etsin sohvan luota, keittiöstä, vessasta - jopa parvekkeelta taskulampun valossa. Siirsin sänkyä - suoraan varpaalle. Nyt on sitten varvaskin pipi. Nice. Eikä löytyny korua, ei... ja nyt ei varmastikaan nukuta, kun vituttaa nii rankasti. Korua en halunnu pois ottaa, kun en haluu, että se vahingossakaan menis umpeen. Mut jos sen noin jättää, mistäs sen tietää, jos vaikka sen syön yöllä :/ noh, hätä ei lue lakia.. testasin, sopiiko napakorun pallo tilalle väliaikaisesti - ja sopihan se. Isompi ja rumempihan se on, mut välttänee hetkellisesti.

Tässäpä taas hyvä syy vältellä sitä imurointia, joka piti tehä jo muutama viikko sitten. Oisin salaa tyytyväinen, jos ei vituttaisi näin paljon. Ei miulla muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.