IRC-Galleria

Kyllä maalla on mukavaa..:DLauantai 12.07.2008 00:39

Se on kivaa tuo maaseudun arki, varsinkin maanviljelijöillä. Ja etenkin näin heinäkuussa.. Se ihana heinäsavotta. Tänään oltiin koko mein porukka yhden mein tutun maatilalla tekemässä pikku paaleja, eli siis mätettiin traktorin kärryyn ja latoon. Ensimmäisellä pellolla oli aika märkiä paaleja, joten ne oli sit tietty aikas painavia. Enhän mä niitä jaksanu heitellä hangolla saatikka käsin, kävelin siis vieredssä ja huutelin Pasille, ku se ajo traktoria, ku mä en suostunu menee ajamaan sitä. Melkein pudotin viime kesänä sen kuorman tekijän sieltä, ku ajoin papan traktoria..:D Otin siis opikseni.
Sit ku vaihdettiin toinen kärry, niin siihen jaksoin heitellä käsin, hangolla yritin ensin heitellä, mut siitä mitään tullu. Käsin ku heitteli, niin totta kai, sit käsivarret on pienillä naarmuilla, jotka kirvelee saunassa.

Kun saatiin se pelto tehtyä se mitä pitikin tehdä, joku noin puolet siitä, niin mentiin toiselle pellolle, jossa oli kuivempia heiniä, eli siis köykäsempiä paaleja. Menin kylläkin talliin heti suoraan, että en ollu pellolla sen enempää. Tallissa sit ku purettiin kuormaa ja heiteltiin ne paalit sinne paikoilleen, niin totta kai ne tuli aina jaloille. Vähän sen jälkeen tuli joku toinen kaveri ottaa itelleen pari kärryllistä heiniä, niin mentiin sit pellolle tekeen sitä kuormaa, ensin se mies ei meinannu saada traktoriaan käyntiin, niin menin kattomaan sitä ja saatiin se sit käyntiin ja mun piti mennä tekeen kuorma..:D oli lystiä, sain paalista selkääni, onneks ei sattunu..:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.