IRC-Galleria

Voi *painokelvotonta tekstiä*Tiistai 07.10.2008 22:09

Että semmonen työpäivä sit oli tänään. Oli oikeestaan ihan mielenkiintoinen työpaikka, mut sain kuulla VASTA työpäivän jälkeen ja MUTKAN kautta, että ei ko. paikassa tykänneet musta ja mun työnteosta. Olis ollu kiva saada kuulla päin naamaa. En olis suuttunu, en oo semmosta tyyppiä et otan jostain kritiikistä itteeni, vaan opin siitä. Mut nyt hieman ottaa päähän, kun en saanu kuula siitä suoraan, vähänpä laski sen pomon arvostus, kun ei vissiin kehannu sanoo suoraan. Mä sit inhoon semmosia, jotka ei osaa sanoa suoraan, jos jokin ei miellytä, siis työssä. Koska se on helppo vielä siinä vaiheessa korjata, mutta kun ei niin ei väkisin.

Onneks oli se sulis tänään, sai purkaa enintä potutusta siihen. Tosin siinäkin se keskittyminen oli jossain ihan muualla...;P dampadam..:D Kiitos Piia, oli kivaa ja anteeks samalla.

Nyt pitäis vissiin hieman venytellä lisää, että pääsee huomenna sängystä ylös ja eri paikkaan töihin. Toivottavasti siellä menee paremmin... Oikeesti, ottaa päähän tommoset.. Täytyy huomenna kysyä Staffin tyypiltä, jos se pystyy sanomaan,et mikä siellä mätti. Olis vaan kiva tietää, koska ei voi olettaa et ekana kertana tietää ja osaa tehdä asiat, kun EI OLE KOSKAAN aikasemmin ollu ko. paikassa.. SAATANA....

Tulipahan avauduttua taas..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.