IRC-Galleria

Jopas oli taas viikonloppu..Tiistai 18.11.2008 00:49

Olipas taas ihana ja kiintoisa viikonloppu. Perjantai meinas tuntua tooodella pitkälle, kun ite pääs puoli kolme töistä ja siitä sit tuli kotiin ja alko siivoileen ja odotteleen kultaa tänne. :) Mut onneks aika meni taas nopeesti, ainakin sillon, muuten ei olis tarvinnu mennä noin nopeesti. Ihan liian aikaseen alko arki. Mut hauskaa oli, mahalihakset oli vielä tänäänkin kipeet kaikesta nauramisesta.
Lauantaina käytiin porukoiden kanssa sitten Liepeellä paikallisessa kuppilassa. Oli ihan mielenkiintoista käydä piiitkästä aikaa sielläkin. Vaikkakin kuskina jouduin oleen, mut menihän se, kun oli hauskaa. Sain siellä sit tietää yhdestä ihmisestä, et ollaan sit melkein sukua. Et mikäs siinä, tuntenu ko. kaverin jo muutaman vuoden ja nyt hää vasta tuli puhumaan asiasta. No okei, oletti et mä tiesin siitä. Kuuntelin hieman suu auki, et mitä se selittää.. :P Ilme oli varmaan näkemisen arvoinen, mut se ei yllätä yhtään..
Eilen katteltiin Narnian tarinoita ja Prinssi Kaspiania, josta en tykänny niin paljon ku ekasta osasta. Se vaan oli parempi. Mut kattohan tuonkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.