IRC-Galleria

Eka työpäivä takana.Lauantai 20.12.2008 20:45

Nyt on sit päästy sorvin äääressä olemaan, eli eka päivä on ohi. Oli mukava paikka, mut ei oikein vielä tapahtunut mitään. Oisko 12-16 välillä menny ehkä noin 10 ruokaa. Mut oli ihan mukava paikka, työkaverit on mukavia. Ainakin yhen tyypin kanssa juteltiin iskelmämusiikista ja tanssimisesta. Et saattaa olla, et saan seuraa siitä Levihotelliin, jos ja kun meen sinne. :D Ihan hyvä vaan, ettei tartte aina olla yksin. No okei, jätkät jo houkutteli mua jonnekin juomaan, mut taidan jättää väliin, vaikkakin huomenna on iltavuoro, mut silti. Ensi lauantaina on vasta seuraava vapaa, jouluaattona aamu, muut pyhät iltavuoroo, jos muistan oikein. Kun se lappu on tuol alakerrassa takin taskussa, ja en jaksa nyt mennä heti hakeen sitä.

Asunto on iso hirsimökki, jossa asuu sen 10 henkeä. Tässä aulassa, jossa ite majailen, niin on mun lisäks kaks jätkää.. :) Et kivat oltavat. :) Et täällä yläkerrassa (tai parvella paremminkin) asuu yhteensä siis 5 jätkää ja kolme likkaa, minä mukaanlukien. Ja alakerrassa asuu sit yksi pariskunta ja kaks muuta jätkää.

Että tämmöistä tänään täällä.. :) Jos huomenna kerkeis sen vähän päivän valon aikana valokuvaileen maisemia, niin sais kuviakin laitettua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.