IRC-Galleria

Jee, huomenna vaihtuu kämppä.. :)Keskiviikko 14.01.2009 00:56

Huomenna siis vaihdan kämppää täällä, pitäis tosin pakata noi kamat, jotka oon ennättäny levitellä tänne.. :) Matka pysyy suurinpiirtein samana töihin, mut se tuntuu vaan miljoona kilsaa pitemmältä matkalta, tosin en vaan tiiä miks, mut tuntuu kuitenkin.
Tuli sit käytyä kotonakin viikonloppuna ja hauskaa oli, vaikkakin viikonloppu meni liian nopeesti ohi. Mulla saattaa olla ennen hiihtolomia viikon loma, mut se ei oo ihan satavarmaa vielä, sit jos on, niin tää tyttö haluaa tanssimaan. Vaikka yksin, jos ei ketään lähe seuraks. :P Mut ehkä joku lähtis?
Auton sit toin kanssa tänne, pääsee kulkemaan hieman paremmin, ei tartte aina kulkee taksilla tai kävellen. :)

Nyt täällä tuntuu talvelta, pakkasta on varmaan rapiat -20. Ja aamuks ovat kuulemma luvanneet melkein -30, et kivat teille siel etelässä, teille tulee pakkaset vasta myöhemmin.. Lunta on kanssa kivasti, olisko joku metrin verran.

Töissä on tällä viikolla, eilen ja tänään, ollu TODELLA hiljaista. Suurimman osan päivästä vaan saa seisoskella (lue- istua pöydällä) ja koettaa keksiä jotain tekemistä. Mut toisaalta, sit kun hiihtolomat alkaa, niin sit saadaan juosta. Et vois olla nyt mielissään ku on hiljasta, ja pitää turpansa kiinni, mut se on hieman turhauttavaa olla 9 tuntia töissä, ja seisoo tekemättä mitään sen 8 tuntia melkein siitä.

Onnistuin sit eilen toheloimaan vaihteeksi puukolla. Vetäsin vasemman käden nimettömästä sormesta kynsinauhan poikki.. :) Aika vinkeesti vielä, se näyttää et se olis vedetty melkeinpä ylösalaisin. Et kyl mä vielä osaan puukolla sohia sormiini. Se on, ku tarttee oikeesti keskittyä siihen mitä tekee, niin sit käy näin. Kun olis pieni kiire päällä, niin sillon kerkee sormia pistää eteen. Muuten olenkin ollu toheloimatta pahemmin, kerran oon onnnistunu jo polttamaan käsivarteni salamanteriin, ku olin lämmittämässä tortillalettuja siinä päällä, niin olin niitä ottamassa pois, niin hipasin kädellä siihen kuumaan peltiin ja jälkihän siitä jäi.

Että tämmöistä tällä kertaa täältä Lapista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.