IRC-Galleria

Taas on sattunut ja tapahtunut.Maanantai 19.01.2009 19:48

Täytyy taasen todeta, et kyl mie ossaan taas. Käytiin äsken tyttöjen kanssa syömässä töissä, ja kun lähettiin siitä, niin onnistuin sit liukastumaan portaissa ja laskin sit ne portaat perseellään alas. Istuin sit siinä lumessa varmaan joku pari minuuttia ja vaan nauroin. MIE OLIN SELVINPÄIN!!!! Mulla jotenkin vaan luisti kengät alta, kun ei ollu talvikengät jalassa, vaan semmoset kävelykengät, niin ne on näemmä hieman liukkaat lumella ja kun ne portaat ei ollu mitenkään kovin hyvin puhdistettu siitä lumesta, niin osasin jo hieman odottaakin et kaadun niissä. Tytöt vaan katto mua ja kyselivät et itkenkö vai nauranko ja et sattuko.. :P Mut mulla oli hauskaa, en ollu pitkään aikaan saanu sitä kuuluisaa nauruhepulia, hitto, kuukausi enkä kertaakaan oo saanu sitä!!! Apua, sitten kun tuun kotiin, niin minkälaisen hepulin mie saan sit, en halua edes kuvitella..

Olin eilen viihteellä työporukan kanssa, ja toissa päivänä olin Nellin seurana istumassa kanssa iltaa, mut en juonu oikeastaan mitään, pari siideriä. Eilen sit mua katottiin, et taas se on ryyppäämässä. Mut join mä sit eilen hieman enemmän. Mut en ollu kovin kamalassa humalassa, sillai sopivasti. Aamulla ei ollu edes kankkusta tai mitään.
Nyt sit on uuden näköset hiukset, ja kovasti tykkään itekin. Pitäis vaan opetella tekemään semmonen pörrökampaus, jonka Nelli on tehny mulla pariin kertaan nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.