IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

***

YHTEISÖT, FANCLUBIT: "Sadun isä on mun idoli" ( Ei vielä perustettu. :D )

Kuvaus: "Toivottavasti on oikein vittumainen olo." ja/tai "Kyllä mä ny sen tiesin, että mä kusipää olen, mut mistä mun päähäni on kusiaisia tullu?"

+ meitsin setti: "Vittu, meen isä on parempi ku teen isät yhtees! Ne on semmosia homoja, jotka vaan leikkii yhdes suklaajunaa. Ootte ihan vitun luusereita, ja mä ja isä voitetaan teet niin paljon!" *striking pose*

***

"Mitäs sulle?"
"Mitäs tässä.. pari rystystä puuttuu."
"Jaa jaa.. MULLE kuuluu--"

***

"Voisin ottaa kopion tästä KAT-TUN julkasta ja piirtää Jinille kauheen tussarin olalle. Sit Marulle sopis rintaliivit tohon paidan päälle. Palaan Uedaan sit, ku keksin jotakin. Voi ei~ Kokille keksin liikaa.. Ainaki lävistyksiä naama täyteen ja kauhee mohawk päälaelle. Sit-- Joo, taidanki jättää tähän."

"Kamsa oli liian jäätävä."

"Joo, niin oli."

***

"TOKIOn äijä!!"

( Muuten sori hei Laura! Muistin sen äijän nimen väärin. :D Rupesin jälkeenpäin miettiin, et hetkinen.. Okada Junichihan on V6:ssa, ja sekotin sen siks, ku se on näytelly Shon kanssa doramassa nimeltä Kisarazu Cat's Eye, ni yhdistin sen siks heti Arashin kanssa.. (^^;; ) Mut sen TOKIOn äijän nimi on Kokubun Taichi. Se sit taas puolestaan on esiintyny mm. KinKi Kidsin Tsuyoshin kans duona nimeltä Toraji Haiji. =DD )

***

Sit tietty Gの嵐 「G no Arashi」, ja niitten ilmabändi 「 oon _taas_ keksiny uuden sanan.. :D:D 」!! Vittu niitten kaikkien asut oli JÄÄTÄVÄT!! :DDD Sä ja sun komsa Aiban "jätesäkistä" tehdyistä housuista... :D:D:D Ja sit Ohnon asu... sjkdbcsfbvh + vielä Aiban Sugoroku 「 huom. suomeksi tupla-kuusi 」 peli, missä kaikilla 「 tai enimmäkseen ainakin Sholla.. (´▽`) 」 oli hauskaa. (≧∇≦) SE JUNIN __NAAMA__...!!!! :D:D:D:D Kummisetä~~ =DD

Ja Taxi 2 -elokuva, joka sekin oli erittäin laadukas.. :D Konisua!! XDD

Kyllä sitä varmaan kaikkia muitakin juttuja tuli, mutta en nyt tähän hätään muista.. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.