IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

エープ。。!

I haven't updated in _ages_! I'm such a lazyass biaché.. XP

Anyways, it means that this time there will be lots and lots of text for you to read - and for me to write.. This entry will contain random Japanese, English and Finnish. Why? Because I can! (≧∇≦)

***

Ensinnäkin.. kerron hieman Helsingin-matkastamme with Lazzi & co.

Kerrankin saimme Lazzin kanssa shopata ihan rauhassa koko päivän sydämemme kyllyydestä - ja sen sitten todellakin teimmekin, minä olletenkin.. (^^;; ) Rahaa paloi ihan kiitettävästi, mutta ajattelin, että ei sinne Hesaan nyt ihan joka päivä pääse, joten pistetään nyt kerrankin oikein kunnolla ranttaliksi. o(≧∇≦o)

Ostin kolme sormusta, muita koruja, minikruunun 「olen halunnut sellaista vuodesta nakki ja makkara!」, kengät, vaatteita.. ja varmaankin jotakin muutakin, mitä en juuri nyt muista.. (^^;; ) Ai niin! Ainakin yölasit kuuluvat tuohon listaan mukaan.. =DD Helsinki ja varsinkin sen erityisliikkeet ovat vaarallisia. (^■^*)

Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut mitään esim. Backstreetistä, ja syykin löytyy. En enää niinkään välitä jrock-tyylisestä pukeutumisesta.. Mikä on sinänsä valitettavaa, koska minulla sen tyylin kledjuja ihan mukavasti sattuu olemaan, joten olenkin päättänyt ainakin jotakin pistää myyntiin Huuto.nettiin.. Dekoraan liittyvää esineistöä yms. minulla myös on _aivan liikaa_, eikä sekään tyyli enää niin paljon kolahda.. Sama juttu on käynyt lolitatyylien kohdalla. Mutta joistakin vaatteista, kengistä ja koruista en siitä huolimatta aivan lähiaikoina luovu! (●>ω<●)

Syytän tyylimuutoksesta enimmäkseen viime syksynä saamaani työpaikkaa Kankaan koululta kouluavustajana - silloin oli pakko nimittäin hylätä japsityylit, ja pukeutua aikuismaisesti. Osatekijänä on myöskin nykyinen rankka jpopmusiikin kulutukseni - erityisesti ジャニーズ on sekoittanut minut.. 米^−^米 Ja sitä kautta sitten vanha rakkauteni GYARU-tyylejä kohtaan palasi..

Joskushan olin kovinkin kiinnostunut manbasta ja gangurosta, mutta nykyään ne ovat minulle liian raisuja. Ihan "tavallinen" gyaru, ganjiro, himegyaru ja onee gyaru ovat ne minun juttuni. (^___^) あつ。。 Tunnen itseni niin vanhaksi.. xP

Kävin tässä eilen kuolaamassa Shibuya109:n sivuilla galkamaa.. KUOLIN!! Totally. I mean it. Minun on PAKKO, P-A-K-K-O, päästä sinne kiertämään! Tai jos jollakin asuu kaveri Japanissa, niin voisiko pyytää tätä käymään katsomassa tiettyjä juttuja sieltä minulle..? (★ ̄∀ ̄★)

***

Se siitä - tällä erää. (;≧∇≦) =3 ホッ

Seuraavaksi.. Pari hieman myöhästynyttä syntymäpäiväonnittelua.

Nimittäin, July 4th is not only USA's independence day, but also the birthday of a two ジャニーズ boys. ;3

First:

お誕生日おめでとうございました、NEWSの増田貴久さん!あなたは22さいです。これからも頑張ってください。σ(゚ー^*)

Eli, NEWS:in Masuda Takahisa täytti 4. heinäkuuta 22-vuotta. Eipä uskoisi sillä babyfacellä, että herra on meikäläistä kaksi vuotta vanhempi.. ヽ(*’-^*)。 Tiesittekö muuten, että ennen kuin tunsin ketään NEWS:ista, Massu oli suosikkini? そうです。Toivottavasti nuorimies vietti hauskan ja railakkaan syntymäpäivän.. ;DD

Ja sitten.. pääsemme henkilöön, joka on viime viikkoina minua vainonnut, ja vainoaa edelleen. Kuka muu voikaan olla kyseessä kuin itse:

赤西仁さん!!本当にお誕生日おめでとうございました!24さい。そしてヒップ・スウィレルはBETTER THAN EVER!! XDD

Ja niille, jotka eivät tuosta ottaneet selvää hölkäsen pöläystä, niin 24-vuotta täytti KAT-TUN:n A, Akanishi Jin. Ehkä on parasta, että en ala tässä sen enempiä herrasta hehkuttamaan, koska sille ei tulisi loppua, ja kello näyttää jo aika mukavia lukemia.. ( ̄▼ ̄)

でもさ。。

仁さま!!ジャイアントさん! XDD 「"GIANT" - japanilaiset fanitytöt joskus kutsuvat Jiniä tuolla nimellä. I find it quite hilarious - and somewhat double-meaning and perverted.. XPP」

Lanteet sentään vielä liikkuvat Ricky Martinin malliin, vaikkei enää siinä iässä ollakaan, jolloin KAT-TUN vielä voltteja veteli.. =DDD

***

Lisää hehkutusta, ihqtusta + paljon muuta 「no nyt tämä muuttui joksikin mainokseksi xD」 myöhemmin.

いってらっしゃい!(⌒▽⌒)ノ_彡☆バンバン!

*** BONUS: PIC OF THE OTHER B-DAY BOY、赤西仁. (^__^) ***

「Probably, I will be flooding this diary with his pictures in the long run.. XDD」

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.