IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I can feel money on me...Keskiviikko 23.07.2008 20:14

Yes.. just as the title says. xD

Olen tottunut siihen, että perheemme on köyhä, enkä ole koskaan saanut kaikkea mahdollista, mutta onneksi olen tottunut vähään. Nyt taloudellisen tilanteemme vuosien jälkeen kohennuttua, olen viimenkin päässyt törsäilevään elämänmakuun.. =DD No ok, en nyt sentään ihan täysin, koska ei sitä rahaa edelleenkään puissa kasva, ja pihiys on pumpattuna vereeni ja printattuna ihooni, mutta erityisesti tämä kuu on ollut aika jumalatonta kulutusjuhlaa. =PPP

Ensin kiikutin Hesaan n. 135€, sitten meni Joensuuhun varmaankin jotakin 100€ (en enää edes halunnut tehdä tiliä kaikesta siitä, mitä ostin.. xD) ja tänään oli pakko päättää shoppailuputki Porissa kenkäparilla ja parilla topilla. NOW YOU CAN SHOOT ME. (^^;;; )

Sitten ajattelin vielä tänään huutaa D&G Dolce&Gabbanan (huomaattehan, että Dolce&Gabbana ja D&G Dolce&Gabbana ovat eri asia) t-paidan, koska.. SE ON NIIN HIENO JA SE ON D&G, JOSSA KYSEINEN LOGO NÄKYY KUNNOLLA JA SE KIRKUU "I AM RICH" JA.. JA..!!! Oh, you didn't shoot me already? Well, now's your chance again. (^^;;;;;;; )

Kun on Chanelin yölasit ja Vuittonin laukku, niin ne tarvitsevat seurakseen D&G:n paidan, don't you think? (*´ー`)

Ja minulla ei ole aavistustakaan, mitä laittaisin päälleni ensi viikonlopun risteilylle.. No niinpä! Olen koko ajan menossa.. Samana viikonloppuna olisi ollut AnimeConkin, ja sinne olisi ollut ihan kiva mennä - siis Tampereelle shoppailemaan, ja siinä sivussa käydä zekkaamassa 'Conin naurettavat ja säälittävät cossausyritykset.. Lapset, lakana ei tee kummitusta, kuten ei peruukki tee kaljusta hiukset omistavaa. =/ ( I pwn that smiley to Lazzi-chan - always. ;33 )

Enonreissu meni muuten mahtavasti, ja vielä kerran kiitokset raggaalle aviomiehelleni ihanasta seurasta, lub ya~! (○゚ε^○) Harmi kun ei päästy perinteiselle metsäretkelle, mutta onneksi sää sentään suosi sen verran, että päästiin pulikoimaan ja Mustavaaralla patikoimaan. Let's see what next year brings with it~~ 米^−^米

Ohessa kuva my self-claimed autostani, eli siis Toyota Celica Carlos Sainz GT4 Turbo - Joensuussa nähty ihanuus, kuka omistaakaan, otathan yhteyttä minuun, niin mennään ajelulle.. XDD Helvetillinen bensasyöppöhän tuollainen on, mutta niin pirun hieno. Noo.. jos ennen lottovoittoa tähtäisi Mazdan 323 GT-X malliin.. (^^;; )

Ja vielä lisäksi kuva pienestä osasta siitä kaikesta, mitä olen tässä kuussa shoppailureissuillani ostanut. (★ ̄∀ ̄★)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.