IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KAUHEETA!! Netti ei oo toiminu tänään lainkaan paitsi vasta nyt. Soitin asiasta isälle, et josko se ois unohtanu maksaa jonku laskun, mut sit ku se soitti Soneraan, ni sielt tuli messagee, et kyseessä on koko maan laajunen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Nyt vasta pelittää. Ihme kyllä, en ees saanu pahempaa wammaa, vaan lueskelin sit jotai koneelleni tallentamii ficcei ja kattelin videoi.

Mut sit työasioihin.

JUMALAUTA! Tää yks päivä tuntu tuhannelta vuodelta ainaki mitä tulee stressitasoon.. Olin täysin ventti, ku pääsin töistä. Koko päivän jouduin kaitseen eri ikäsiä ja eri tason oikuttelevia mukuloita, jotka EI VITTU OSAA KÄYTTÄYTYÄ SILLAI, KU KUULUS! Sit mä lopulta vitosten historiantunnilla kypsyin siihen lopullisesti. =D

Ja mitä tein? Aloin karjua pää punaisena, että "OLKAA HILJAA!"..? Ei suinkaan, vaan.. :D

Ensin keskitin muksujen huomion itseeni aloittamalla puhumalla kuuluvalla äänellä, mutta sitten jatkoin tasaisella äänellä.. elämästä. :DD En ny tietty ihan sanatarkkaan muista, miten se meni, mut jotenki näin:

"On se kyllä kumma, ku te luulette, että te voitte käyttäytyä ihan niinku lystää. Teillä ei o minkäännäkösiä käytöstapoja. Ei sillä pelillä tässä elämässä pärjää. Vielä tulee vaihe, jollon teidän on pakko totella."

:DDD Hiukan ne meni "WTF? Oleksä joku psykologiki?" :D:D:D

Mut onhan tuol sit tosi paljon niitä hyviäki hetkiä. Varsinki, ku oon huomannu, et ne oppilaat - jopa ne, jotka mulle vinoilee - oikeesti haluis mun tulevan sinne vakituisesti takasin.

Esim. kutosen poika, joka kuuluu just niihin mulle kenkkuilijoihin, sit lopuks kummiski kysy, et "Mikset sä voi tulla tänne taas sillai kokonaan?" Se oli yks liikuttavimpia hetkiä ikinä. (^.^)

Ja hahahaha. Pahaa settiä, ku sinne oli kutoselle tullu yks uusi poika, jota en siis ennestään tuntenu, ni sit ne se kaverit tuli sanoon mulle, että se uus poika käski kysyy alanko olee sen kaa. CUTEEE~~!! XDDD Jouduin sit kyl kieltäytymään sanoen, et hän on vähän turhan nuori mun makuun. =DD

Sit ne vitoset, joille sitä hissaaki pidin, taas kerran kyseli mun ikää, ja suostuin sit lopulta kertoon, ku ne niin manku. xD Ykski ku sano, et niitten mielestä näytän kasiluokkalaiselta(!), ni oli sitä ny pakko oikasta lapsosten väärät käsitykset.. :DD No ei silti, ihan kiva kuulla näyttävänsä 14-weeltä eli viis vuotta nuoremmalta, ku mitä oikeesti on.. =33 Ja ku sillon joskus aiemminki se joku tyttö sano, et hän oli luullu mun olevan jotain tyyliin 16. JES! En oo viä päässy rupsahtaan! :DD

Vielä huominen.. en kyl enempää jaksaiskaan. Oon todellaki jo ihan naatti tän yhdenki päivän jälkeen. (x__x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.