IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miss U Summer... (;___;)Lauantai 20.09.2008 05:26

Kattelin tos just kesällä lisäämiäni kuvia, ja miten maisemat niissä oli just niin ihanan aurinkoisia ja kesäsiä ku vaan olla ja voi.. Kaipaan kesää ihan älyttömästi. Niin, vastahan syksy alko, mut oon nyt jo ihan lyöty.

Mä en vaan voi sietää tätä pimeyttä ja koleutta. Kylmän ny viel jotakuinki kestää - varsinki talvella tykkään, ku on oikeen kunnolla pakkasta, mutta kun ei enää sitäkään ole... (-___-)

Mutta pimeä. Tajutonta, että mukulana tykkäsin pimeestä yli kaiken ja mielelläni leikin aina ulkona pimeessä. Toisaalta mä myös hirveesti pelkäsin pimeetä, mut pidin sitä myös kauniina. Vaaran viehätys. xD Nykyään taas en voi sietää pimeetä ja rakastan valoisia kesäöitä. (^___^) Se alko kesällä 2005, jollon valvoin yöllä vanhassa kämpässä koneen äärellä ficcejä lukien. Se oli myös ihana kesä se.

Tämmöstä helvetin pimeetä paskaa pitäs ny sitte taas kestää ens toukokuuhun, jollon alkaa olla myöhempään valosaa. Ihanaa asuu pimeydessä 3/4 vuodesta. Ttu. Hankin jonku valtavan valonheittimen tonne takapihalle, joka valasee muutaman neliökilometriä, ni sit mulla on aina valosaa. XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.