IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tuli tässä sitten kuunneltua the GazettEn uusin sinkku "LEECH -Auditory Impression-" läpi, ja hyvää perus Gazettoa tämä on - siis jos ajatellaan bändin uudempaa tuotantoa. Mitään sen syventävämpää arvostelua en aio kirjoittaa, korostan ihan vain muutamia pääpointteja.

Ensimmäinen kipale "LEECH" on menevä ja mukaansatempaava. Kuulee heti, että STACKED RUBBISH -levyn linjoilla jatketaan - ja hyvä niin minun mielestäni, koska pidän levystä suunnattomasti. Minuun henkilökohtaisesti iskeekin enemmän the GazettEn uudempi tuotanto.

Seuraava kappale, "DISTORTED DAYTIME", on sulava jatke LEECH:lle hieman hitaammalla temmolla, mutta vähintäänkin yhtä voimakkaalla tunteella. Ei mitään erityistä mainittavaa.

"-Auditory Impression-" -version mukana oleva "HOLE" sitten melkein räjäytti tämän tytön tajunnan. Alun kitarasoolo.. sjbdhbhsjkl ( Ja kukaan ei huomaa, että olen skittafani.. =DD ) Ja loppuun laitettu "kevennys" laineilevine kitaroineen on upea päätös biisille.

Kokonaisuudessaan "LEECH"-sinkku lupaa hyvää tulevaa uutta albumia, ja jäänkin innolla seuraavaa lättyä odottelemaan. Rukin äänestä on pakko mainita sen verran, että herran "musisointiväline" on vuosien varrella vain parantunut - tällä sinkulla varsinkin äänensä toi kovasti mieleen toisen japanilaisen mieslaulajan hyden, jonka ääntä olen aina rakastanut. Hienoa Ruki!

Yksi asia kaikkia "LEECH"-singlen kipaleita vielä yhdistää - murhaava basso. En sano, että se olisi huono asia, mutta alkoi naurattaa ihan älyttömästi, kun basso suorastaan rynni muiden soitinten yli - tuli elävästi mieleen yläasteen musiikintunnit, kun musiikinopettajamme aina ihmetteli, mikseivät muut soittimet kuulu, ja niinpä piano, kitara ja rummut säädettiin suorastaan huutamaan niin, että musisointi ei enää ollut yhtään nautinnollista.. Pari vuotta siinä parhaan ystäväni kanssa yritimme sanoa, että josko sitä bassoa voisi laittaa hiljemmalle, kun se juuri oli niin lujalla, että muiden soitinten ääni jäi alle. =DDD

Niin että Laura: nyt sitten Gazettot ovat ilmeisesti vetäneet vähän saman linjan, oli meinaan sellasta basson jytkettä ja jytinää, että meinasin kuolla nauruun. :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.