IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei vittu. Ei "pientä" huomionhakuisuutta...

Copypasted:

"MIKÄ HELVETIN LUKIHÄIRIÖONGELMA IHMISILLÄ ON?

Oon niinko miljoonassa merkinnässä pyytäny että kaikki kommentois edes jotain ja sit vittu saa vieraslistasta kahtoo että kyllä pööpöillään lukemassa mut jotenki sormet ei vaan taivu kommentoimaan.

:3

:EDIT:

Hei nythän mää keksin hyvän harrastuksen!

Kirjoitan saatanan kärkkäitä ja yleistäviä vihamielipiteitä tänne ja ootan kun ne raivosta tutisevat muka-älykkäät vastarannan kiiskit tulee huutamaan omia mielipiteitään ja haukkumaan miuta ja sit oonki niiden kanssa samaa mieltä. :
)

Tä on kivaa ^___^

Onkohan muuten galleriassa oikeasti semmoisia ihmisiä, jotka etsii päiväkirjoista mielipidetekstejä ja menee ihan asiakseen väittämään sinne vastaan. Silleen että oikeasti joka helvetin mielipidetekstiin se väittäis vastaan, vaikka olis pohjimmiltaan samaa mieltä :---D)"

Näin kirjoitteli fana

Sit hän oli saanu tähän merkintään ny sitte kauheesti kommentteja, joissa kovasti hänen asennettaan ja merkintäänä kehuttiin, esim.

"22.02.2009 22:19 <TopiTopi> :D Nyt ku sanoit noin nii tunsin velvollisuudeks sanoa jotain. Sul on aivan hyvät mielipiteet ja tykkään tost tyylistä millä kirjotat. :D Asenne kohallaa."

Hiukan teki mieli mennä pistää tytölle, että "Joo-o. Eipä uskois suakaan 19-vuotiaaks, ku tämmösiä teinimäisiä huomionhakumerkintöjä kirjottelet. Ensinnäkin, mitä vittua, yks poraa jossaki vitun Galleriassa, ku "Buuhuu, mun merkintöjä ei kommentoida!!11! *viils, viils*" Sitte toi sun editin jälkenen juttu on niin selkee yritys miellyttää lukijoita, että mua oikeen oksettaa. Kaikkihan (tai ainakin ne, joilla vähäki aivotoimintaa löytyy) tietää, että kaikkialla on aina sellasia ihmisiä, jotka vaan huvikseen tulevat väittämään vastaan, ei sitä tarvii alkaa tämmösessä merkinnässä pohtiin.

Kokonaisuudessaan tää sun merkintäs on erittäin säälittävä kypsymättömyyden ilmentymä, esim. "--ootan kun ne raivosta tutisevat muka-älykkäät vastarannan kiiskit tulee huutamaan omia mielipiteitään--". Eli nyt oon siis muka-älykäs vastarannan kiiski, ku en oo jostain asiasta samaa mieltä? Tollasella mielipiteellä sä kultapieni ilmaset taas kerran vaan oman lapsellisuutes, jos sun mielestä eriävän mielipiteen esittäminen on pätemistä. Tais äskösessäki lauseessa tulla semmosia sanoja, että teitti heti listaa meitsin ehdottomasti just näitten muka-älykkäiden listaan.

Kaikenkaikkiaan tää merkintä osottaa, että et oo henkisesti viä läheskään kypsä, ja kaikki, jotka tätä merkintää asiallisena pitää, ovat samalla tasolla kanssasi. Tai sit tää oli trolli. Mitä toivon hartaasti, koska on aina huolestuttavaa nähdä sun ikäsiltä tällasta juttua. Jos tää oli trolli, ni sit onnitteluni hyvin onnistuneesta veettuilusta kaikkia niitä kohtaan, jotka oikeesti tämmösiä angst-merkintöjä tekee. :D"

Noin olisin sille laittanu, mut en sit viittiny, ku muutenki viime aikoina oon aiheuttanu pientä havokkia eriävillä mielipiteilläni. Ei voi mitään, et oon vaan niin paljo kaikkia muita fiksumpi. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.