IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"Huvitus"Sunnuntai 26.07.2009 23:32

Elokuva "Amusement" oli kyllä aika... huvittava, tai oikeammin surkuhupaisa. :D

Taas sai 90% elokuvasta kommentoida: "Ota ase, ota ase, ota nyt jokin ase. Miksi heität täysin kätevän rautatangon pois?" Ttu, mä sekoon aina tommosille typeryyksille elokuvissa. Mennään vaan ilman mitään puolustautumiskeinoo teurastettaviks. Hyy~vä. ( ゚,_ゝ゚)

Mutta oli elokuvassa sentään _jotain_ pelottavaakin: hyi vittu ne klovnit, ja olletenkin se isoin, joka oli PELOTTAVIN, RUMIN, KAUHEIN, JÄRKYTTÄVIN, TAPPAVIN JA KAIKKEA MAHDOLLISTA MUUTA NEGATIIVISTA KLOVNI KOSKAAN IKINÄ MISSÄÄN. *BANNI* Siis hyiss..!! Meinas lähtee järki sitä rumelusta kattellessa. Sama juttu ku sillon elokuvan "Dead Silence" kanssa, missä hirveintä oli ne kaikki vatsastapuhujan nuket... *brr* Vieläkin värisyttää, yäk. (>.<;; )

Muuten elokuva oliki sit aika perus amerikkalaista kauhuhöttöä, jossa varhaisaikuiset juoksenteloot murhaajaa karkuun ympäriinsä ku päättömät kanat, eli kokonaisuudessaan "Amusement" on sellanen puolentoista tunnin ajanviete, jos ei parempaakaan tekemistä ole - kuten ei minulla tänä iltapäivänä ollut. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.