IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

NYT!

*EXPLOSION IN-PROGRESS, PLEASE PROCEED WITH CARE*

Kukahan tonno on taas keksinyt, että pistetäänpä kaksi syksyn kiinnostavinta sarjauutuutta samalle viikonpäivälle ja vieläpä samalle kellonajalle?? Haluan ne henkilöt käsiini (luultavasti MTV3n ja Nelosen ohjelmapäälliköt tai ainakin aikataulusuunnittelijat), ja hetken aikaa _keskustella_ heidän kanssaan - mieluiten kaksipiippuisen kera. :)))

Puhun siis tietenkin tänään klo 21.00 alkavista The Mentalist (MTV3) ja Harper's Island (Nelonen) -sarjoista. Olen katsellut kyseisten ohjelmien mainoksia kieli pitkällään, että "No nyt viimeinkin jotain mielenkiintoisilta vaikuttavia sarjoja", ja kuinka käykään? Ne on tietenkin ajoitettu päällekkäin, ja meikäläisellä ei _tietenkään_ ole tallentavaa digiboksia. TAPAN!!

Nyt kyllä ketuttaa pikkuisen. Sanoisinpa, että suorastaan KARHUTTAA. Olen vielä kaiken muun hyvän lisäksi flunssassa (ihan tavallisessa vain, ei sikainfluenssa =P), ja olletenkin silmiä särkee jo neljättä päivää putkeen oikein rojaalisti, niin sitten vielä viimeisetkin ilon/valonpilkahdukset on pakko tummentaa kunnon auringonpimennysmeiningillä.

Pitänee viiden minuutin välein sitten aina vaihtaa kanavaa, niin pysyy jokseenkin aika hyvin kärryillä, mitä kummassakin sarjassa tapahtuu. Tosin meikäläisen tuurilla juuri sen viiden minuutin aikana, kun olen toisella kanavalla, toisessa sarjassa on tapahtunut juonen ymmärtämisen kannalta jotakin ratkaisevaa, ja sitten meitsi saakin olla tyhjä *blink*-ilme naamallaan ja pohtia, että "No nyt meni kyllä ohi." Prkl.

Monena päivänä viikossa televisiosta ei tule pahemmin mitään katselemisen arvoista, ja sitten kun viimeinkin tulisi, niin eiköhän vaan sijoiteta kaikki hyvä päällekkäin niin, että saat sitten valita kahdesta hyvästä. Mieluummin valitsen kahdesta pahastakin, kun sitten ei ainakaan harmita, vaikka toinen jäisi näkemättä, kun se kumminkin oli ihan hanurista. Mutta kahden hyvän väliltä on ikävä valita, kun haluat nähdä kummatkin, mutta ET VOI. *huoh...*

Ikuisena optimistina, ja kaikesta hyviä puolia hakevana ihmistyyppinä yritän kuitenkin löytää jotakin lohtua, ja löytyyhän sitä, kun oikein hakemalla hakee: Harper's Islandia on tehty vain yksi tuotantokausi, mutta The Mentalistia kaksi (kolmaskin tuotantokausi saattaa olla tekeillä, en ole ihan varma). On siis ehkä fiksumpaa skipata nyt mentaliteettijutut, koska siitä tulee sitten näkemään ainakin toisen tuotantokauden - tietenkin siis sillä ehdolla, että TPTB (The Powers That Be) ovat asiakseen ottaneet ostaa oikeudet tämän toisen(kin) tuotantokauden näyttöön... Sen sijaan jos nyt skippaa Harpperin Saaren tapahtumat, ne sitten jäävät vallan näkemättä, koska 13:ssa jaksossa kaikki selviää - tai no, ainakin pitäisi selvitä, en minä tiedä, kun en kyseistä sarjaa ole nähnyt. Enhän minä tässä muuten tällaista valitusvirttä kai veisaisikaan? =P

Mutta toisaalta kun The Mentalist -sarjassa olisi vielä lisäbonuksena iki-ihana Simo Leipuri, joka hän(kin) on yksi lempinäyttelijöitäni (tuttu mm. elokuvasta "Kuolleiden valtakunta"), niin olisi erittäin mielenkiintoista nähdä, miten hän nyt mentalisti-yksityisetsivän hommasta selviää~ *kriiihhh!!* Tosin Harper's Islandissa olisi kyllä Supernatural-sarjan Bobby (Jim Beaver)... xD Sitten vielä luin eräältä keskustelupalstalta, että Harper's Islandissa alkaisi kunnolla tarina edetä ja mielenkiintoisia tapahtua vasta muutamassa viimeisessä jaksossa, niin... emt. Luultavasti tulen katselemaan kumpaakin sarjaa joka viikko aina pätkän, ja sitten päätän, kumpi on sillä viikolla kiintoisampi, ja katson sitten sitä. On tämä vaikeaa. (▼ω▼)

Kommentteja? Ehdotuksia? Kokemuksia sarjoista? Pls, do tell! (^∀^)//ETA Tuli nyt sitten katsottua ensimmäinen jakso... kummastako? No, vaikka Harper's Islandissa on kaikkea, mitä sarjoista/elokuvista yleensä haen: jännitystä, trilleriä, mielenkiintoinen miljöö, murhia... niin tällä kertaa vaakakupissa painoi kuitenkin enemmän näyttelijävalinnat.

I KNOW! I'm so vain~~ (^^;;; ) Halusin siis ihailla prettyä ja päädyin The Mentalistiin. En tietenkään nyt tiedä, mitä menetin, mutta en ainakaan pettymystä tunne, koska Patrick Jane hahmona... HAHAA! Mikä asenne! Asiallista! :DD Parhaana jäi mieleen:

Det. Jane: "En pidä lääkäreistä."
Dr. Wagner: "Miksi?"
Det. Jane: "Koska he luulevat olevansa fiksuimpia. *hetken tauko* Vaikka se tietenkin olen minä."

HAHAHA!! Mahtava!! :D Lisää tällaisia letkautuksia ja meitsi on koukussa. Ai että miksikö pidän tästä nenäkkäästä henkilöhahmosta niin paljon? No tietenkin siksi, että olen itse juuri samanlainen! :-DDD Kohteliaasti sanottuna harvinaisen itsetietoinen. (○^ω^○)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.