IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lueskelin tääl Gallerias Adam Lambertille omistettujen eri yhteisöjen kommentteja, ja hyi vittu ku oikein pahaa teki se lapsellisuuden ja "fanaattisuuden" määrä. Tarvii vissiin koukata kotopuolen kautta hakees haulikko, että saa sit lahdata kaikki ärsyttävät ihquttajat (n. 90% tulevasta yleisöstä) huissan Nevaraan. Tulis hiukka lisää tilaa keikkapaikalle, ja olis se yhteiskunnalleki palvelus päästä semmosista Kakolasta karaanneista eroon.

Tarvii ny sit vissii lähtee perjantaina Hesaan jo aikasin (olin suunnitellu lähteväni ehtool), ku haluun päästä shoppailemaanki (prkl, mä joka päivä lähe yli 400 kilsaa ajeleen), mut nää tuntuu olevan jtn saatanan religious-jonottajia, että hyvä ku saat sen verta jonosta poistua, että kusella käyt.

Mul on sellanen fiilinki, et se ~fanikunta~ siellä on pitkälti samankaltaista ja jopa samaakin ku japsikeikoilla. Odotettavissa on siis Helvettiä, joten olen ihan aikuisten oikeesti päättäny koukata Alkon kautta, koska ei siellä selvin päin jaksa kuurokaan.

Ja selvennös vielä otsikkoon: glambertit ovat siis Mr. Lambertin kauniisti sanottuna "yli-innokkaita" faneja - toisin sanoen, helvetin ärsyttäviä ja vaarallisen hulluja ihquttajia, joilla ei ole kaikki inkkarit kanootissa ja melakin hukassa. Eikä ole iästä kiinni. Näitä löytyy niin nuorista kuin vanhoistakin.

//ETA Ttu, mä keksin hyvä fanilahjaidean. xD Muutenki aattelin, et voisin piruuttani pistää ihan kuulkaa ruutupaidan päälle keikalle (Kradam~), ni perskutaa! Taidan ostaa Adamille lahjaks Halpa-Hallista ruutupaidan! :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.