IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

When You're Bored Do ShuffleTiistai 28.08.2007 21:48

Ok.. So, I'm like totally bored and very tired, and so I decided do a little this..

1. Put your music player on shuffle.

2. Press forward for each question.

3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense. NO CHEATING BITCHES! xP


1. How are you feeling today?
Tackey & Tsubasa - Sora no SCREEN -rainbow in my soul- ("Miten voit tänään?" -Kiitos kysymystä, hyvinhän se tässä muuten, mutta kun tuo sateenkaari sielussa vähän reistaa.. xDD Jaa jaa... Että meitsillä on sateenkaari sielussaan..? Mahtaa olla mielenkiintonen ja haluttu sielu sitte. xDD)

2. Will you get far in life?
Luna Sea - RA-SE-N (ÄÄK!! Tää biisi on niin ihana! Ihanaa, et sain sen tähän. Kyllä nyt varmasti pääsen pitkälle elämässäin.. ^^)

3. How do your friends see you?
SMAP - Dynamite (No voi vittu! Hiukan osuva!! XDDD) Mä oon aika räjähtävä kyllä, todellinen ilotulitusraketti.. ;D)

4. Will you get married?
m.o.v.e - Gamble Rumble (Mua alkaa hei oikeesti pelottaa nää biisien sopivuudet.. Se, meneekö naimisiin vai ei, kerta on kyllä aikamoista uhkapeliä.. ^^;;)

5. What is your life's theme song?
Uehara Takako - Kiss You (Siis saatana! xDD Mun elämän teema on pussailla muita?? Nyt loppu. Teen seppukun! xDD)

6. What is the story of your life?
Dir en grey - Child Prey (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOI JUMALAUTA!!! NYT LÄHTI JÄRKI!! Tää mun tietokone on jossain vitun symbioosissa mun alitajunnan kanssa, ja vääntää näitä biisejä täältä sen perusteella... =DDD Ei ois tääkään voinu paremmin kohdalleen osua: "Elämäsi tarina?" -Child Prey -______-;;)

7. What was high school like?
m.o.v.e - Rock It Down (Ja sama alitajuntalinja jatkuu... Lukion kerta kyllä aika kovaa rokkasin läpi.. ;DD)

8. How can you get ahead in life?
DEViL KiTTY - Sakura (Ok.. Saatanan kissanpentujen kirsikankukkasten avulla elämässä eteenpäin siis! xDDD)

9. What is tomorrow going to be like?
Vidoll - Hitorikiri no Kurixxsu (Nooo~~!! Yksinäinen! Tuleeko mun huomisesta yksinäinen? En haluu... Lazzii my dearest~~ Tuu pitään mul seuraa!! >__< <333)

10. What is the best thing about your friends?
Tackey & Tsubasa - Negai (Tää on Tackeyn soolobiisi, ja tarkottaa "toivomusta". Kertosäkeessä lauletan mm. siitä, miten tää joku toivoo, että jos hänen toiveensa toteutus, kaks ihmistä olis vielä jonakin päivänä yhdessä. Tää sopii taas siten, että _minun_ toive on jo toteutunu, ja minulla on ihania ystäviä. ^__^)

11. What is in store for the next weekend?
JEWELRY - Kajirikakeno Orenji (Kajirikakenosta ei ole tietoa, mutta "orenji" meinaa appelsiinia. Ensi viikonlopuksi luvassa appelsiineja? Appelsiinidrinkkejä kenties..? XDD)

12. What song best describes you?
Tän mä haluun tietää...
m.o.v.e - 7 Days of Love (Seeelvä... Seitsemän päivää rakkautta kuvaa mua parhaiten. Pitää sit varmaan käytellä sitä rakkautta säästeliäästi. Ei tästä kaikille riitä. xD)

13. What song will play at your funeral?
AAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA NYT!!!
DEViL KiTTY - Karma (Onks tää joku vihjaus vai?? xD Et huonoo karmaa olen keränny niin maan perkeleesti.. Too bad. xD Onneks en usko karman lakiin. 8D Helvetti soikoon, ku hautajaisissaki vaan vittuillaan, ja vihjaillaan, et "Nii-i, karma. Nii-ih." :D:D:D:D)

14. What song describes the person you're attracted to?
Crystal Kay - Candy (No tota.. mä en nyt kyl oo täl hetkel ihastunu kehenkään.. Mut jos oisin, ni kyl se varmaan aika namu ois. xD)

15. Do you have a deep dark secret?
SweetS - Nijiro no Eien (Tarkoittaa "sateenkaaren värinen ikuisuus". Eli ei se salaisuus ainakaan kovin tumma voi olla.. *Höhöhöö. Vitsit ne vaan paranee.. xDD*)

16. Do people secretly lust after you?
PENICILLIN - LOVE DRAGOON (No voi vittu!! Rakkauslohikäärmeet perässä.. Ei tarvii himoita mun perään nyt sentään _niin_ kovasti. Tunnen ja haistan jo loharin kuumankostean ja rankkitynnyrimäisen henkäyksen niskassani.. *brr* XD)

17. How can you make yourself happy?
L'Arc~en~Ciel - STAY AWAY (Yay!! Tääki oikee ihQ biisi! ^^ Mutta että pysymällä poissa olen onnellinen..? No-one wants me anymore..? ;___;)

18. What's some good advice for you?
Bugy Craxone - Niji (SIIS WTF?!?! Onko mun koko elämä jotain pelkkää saatanan sateenkaarta?!?! *sekoaminen* Nimittäin.. "niji" on "sateenkaari"... Hyvä neuvo minulle on: sateenkaari. No mähän diggaan jo homoja, ja ne on sateenkaariporukkaa! xD)

19. How will you be remembered?
PENICILLIN - DEAD or ALIVE (Jaaha. Vai näin siinä sit käy. Ihmiset tulee muistaan mut niin, et ne miettii, olinko ees elossa vai en.. Kiwa. :D Kyllä tällasesta Duracell-pupusta nyt itäs huomata, että selvästi elossa ollaan! =DD)

So.. this was it this time. What a nice way to spend time. LoL xD

I'm still bored and tired though.. well, some things can't be helped. Like me being an anemic. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.