IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 22:41

Tänään olen ahkera päiväkirjaan kirjoittaja. ^^

Tällä kertaa aihe on vain vähän kepeämpi. Nimittäin MuzakkiShuffle! *yay!! claps hands* ^^;; Ok... oon kattonu ehkä muutaman jakson liikaa japanilaisia tv-sarjoja... =DD

Mutta siis, säännöt ovat varmasti kaikille tutut:

1. Laita jokin musiikkisoitin shufflelle (satunnaiselle)
2. Vastaa kysymyksiin satunnaisesti tulevalla kappaleella

Ja tässä Sazin tämän illan rivi:

1. Sukupuoli?
- KinKi Kids - Hakka Kyandii, eli "(pipar)minttukarkki". (Mitäs mun tästäki ny sit pitäs päätellä..? Onko minttukarkit naaraita vai uroksia? Ehkä ne on kummiski naaraita, ku mä tykkään piparminttupastilleista ja minttuviinasta... xDD)

2. Mikä on suurin unelmasi?
- Baiser - Kimi no Inai Sekai, eli "Sisäinen maailmasi". (Suurin unelmani on sisäinen maailmani..? Mun sisäinen maailma on kyllä niin sekanen, että ei se mikään unelma voi olla. xD Btw. tää biisi on ihana. Tästä tulee vähä mieleen alkuaikain Amorphis kanteleineen ja folk metallia soittavat bändit. Ja mittaaki löytyy samalla tavalla: 12:55 min. xD)

3. Mitä inhoat?
- Koda Kumi - SHAKE IT (Höpön löpön!! Mä rakastan sheikata! Perseet keikkuun urakalla! ^^ Nyt ei mee lainkaan putkeen. >_<)

4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
- Gackt & HYDE - Orange no Taiyô, eli "Oranssi aurinko". (En sanois, että mulla on nyt mitenkään hehkee ja aurinkoinen olo, ku oon flunssassa ja räkä valuu ja mahaa polttaa... Nyt tää ei kyllä osaa lainkaan.)

5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
- Arai Akino - New World (OMG!! Tää on mun Akinon lempibiisi!! O__O Ja ehkä tää pitää ny sit paikkaski, ku kyllä mun elämä on nyt ihan uudenlainen..)

6. Mistä asioista pidät?
- DEViL KiTTY - Shokugyo Fuck, eli ammattipano. (VOI VITTU!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Nyt ehkä repsin!!! :D:D:D:D:D:D Niin onkohan se sit niin, et oon ite se horo, vai et käyn maksullisilla miehillä..? Tää oli nyt kyl niin PAHA! XDDDD)

7. Minne haluaisit matkustaa?
- Baiser - Kyôjin Nikki, eli "Hullun päiväkirja". (Ei, ei, ei... en mä ny mihkää hulluun päivikseen haluu matkata. >_< Tämäki on ihan tarpeeks. 8D)

8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?
- Baiser - En Fleur, eli "Kukka". (Hmm... no oisko aika kornii mennä sanoon jätkälle: "Olet kaunis kuin kukka"?)

☂☂☂ Ei menny tänään lainkaan sillai ku pitäs, eli oikein. xD Noh, sainpahan vähä aikaa ees kuluun. =P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.