IRC-Galleria

Schlampe

Schlampe

Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän tiedän etten tiedä mitään
Näin se melkein kuukausi vierähti. En tiedä kuunteliko kukaan niitä biisejä itä laitoin. Itse kuuntelen jos joku jakaa tonne blogiin youtubelinkin ja joku biisi siellä odottelee, kuuntelen aikan johki puoleenväliin.

En tiedä tulenko jakamaan tähän nyt omaa suosikkibiisiäni. Jokin ajatus kertoo, että se on jo jaettu tämän kuukauden aikana. Ja ei ole enään sama kuin päivänä numero 1 :D suosikkikappale vaihtelee fiiliksen, sesongin, elämäntilanteen mukaan + kun kuuntelee paljon saman kaltaista musiikkia "liian" pitkään, alkaa tehdä mieli jotain muuta.

Elämä heittää yhtä härän pyllyä. Käytiin viettämässä sitä vapaailtaa kollegoiden kanssa ja tuntuu että vieläkin toivun siitä darrasta. Sikäli huono tuo alkoholi ynnä muut päihteet koska se pistää mun stabiilin treeniohjelman ihan vituiksi, kun tulee treenaamattomia päiviä. Mutta se kertoo minulle itselleni, mmitkä ovat prioriteetit. Jaksaminen ja kunnon kohentaminen vai dopamiinimyrskyt.

Nyt menee tämmä päivä unirytmiä kääntäessä. Huomenna alkaa 5 päivän työputki yövuorossa. Tänään voisi olla hyvä hetki siivota, laittaa safkat valmiiksi, pyykinpesua yms.

jotenkin tuntuu kun nyt on viimeisen kappaleen aika, en keksi mitä laittaa. Kaikki biisit vaan vilisee päästä läpi. Jopten laitetaan vaikka tämä :)

Goth Metal

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.