IRC-Galleria

Yhdessä olemme enemmänMaanantai 11.02.2008 12:29

Viikonloppu takana, sellainen vauhdikas ja mukava. Perjantaina kiireisen kaupunkipäivän jälkeen kotiin, jossa alkoi perheen yhteinen ruokaprojekti. Eli illallisen laitto. Yksi lapsista teki hedelmäsalaattia, toinen pesi perunoita, kolmas pilkkoi vihanneksia ja osa kattoi ja kantoi tuoleja, yksi sytytteli kynttilöitä, hienosti meni. Tulossa oli yövieraita Mäntyharjulta viisi henkeä, joten pötyä piti saada pöytään. Yhdessä saimmekin bufee pöydän aikaiseksi, jokainen sai valita ihan itse mitä suuhunsa laittoi. Ratkaisu oli hyvä sillä joukossa oli kasvissyöjää ja muuten ruokavaliotaan seuraavia jäseniä. Ilta kului rattoisasti lasten leikkiessä ja laskiessa pihalla mäkeä (märkää sakkia) ja me vanhemmat istuksimme, joimme muutaman lasin viiniä ja paransimme maailmaa.

Kun lapset oli saatu untenmaille, niin juttua riitti aamutunneille saakka. Kun edelliset kynttilät olivat palaneet loppuu, vaihdettiin jalkoihin uudet. Oli mukavaa.

Kun vieraat lauantaina lähtivät oli hieman väsähtänyt olo, mutta tyytyväinen. Kyllä tuollainen ystävien tapaaminen piristää arkea, vaikka yöunet jääkin vähille.

Sunnuntai meni rauhalliseen omaan tapaansa. Aamulla yhden tytön kanssa rippikirkkoon, josta alkoi tytön rippikoulu. Pappi saarnasi tekstiä, jota oli todellakin miettinyt ja joka varmasti kosketti myös nuorta väkeä. Lämmin kokemus. Kotona olimme jo ennen puoltapäivää. Kotona tuoksui taivaalliselta, suklaalta, kun Musu oli leiponut mokkapaloja, saimme hyvät kirkkokahvit.
Pojat viihtyivät piharinteessä koko päivän. Sinne oli viritetty kaiutin ja musiikki soi, kun suurempi laski laudalla ja pienempi stigalla. Meno ja meikinki oli kuin paremmissakin rinteissä. Toivottavasti naapurit eivät kauheasti häiriintyneet melusta.
Iltapäivällä pakkasimme revohkan autoon ja ajoimme mökille. Lähisaha oli toimittanut sinne mökin sisäkaton parrut. Ne me raahasimme mökkiin sisään oikein porukalla. Tänään mökille tuli kirvesmies niitä paikoilleen laittamaan. Edistyy siis sekin projekti.

Nyt on siis alkanut arki ja viikko on täynnä menoa ja touhua. Tänään on laskujen ja muiden tärkeiden papereiden läpikäyntipäivä, tylsää mutta pakollista.

Hyvää alkanutta viikkoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.