IRC-Galleria

KirppisonneaMaanantai 18.09.2006 18:50

Päätimme miehen kanssa piristää päiväämme lähtemällä kirpputoreja kiertämään. Kävi aika hyvä tuuri ja löytyi vaikka mitä kivaa ja tarpeellista. Pari hyvää ulkoilutakkia, pureroita, huppari, kaksi käsinpuhallettua vihreää lasia, joissa oli upeita ilmakuplia, lähes uusi lumilautakypärä ja uudet kumisaappaat. Eikä saa unohtaa puista seinään laitettavaa vatitelinettä eikä pyöreitä raastimen osia, joista mies kuulemma rakentaa tuikkulyhtyjä ! ihan totta, niitä on syntynyt aiemmin raastiraudoista, pesukoneen roskasihdeistä ja höyrytysastioista. Täytyy myöntää että kauniisti niistä valo taittuu.
Venäläiseen kamariin löytyi puinen maatuska ja tytöille pussillinen kimaltavia hiuspinnejä. Että ei paha päivä, olin tyytyväinen. Mutta onnen hetket, ne ovat niin lyhyitä...ja katoavaisia.

Toisen kirpparin puolivälissä soi puhelin ja Tillin avustaja soitti, että tyttö on vatsataudissa, eikun hakemaan tyttöä kotiin. Kotona odotti kuopuksen opelta viesti, että läksyt tekemättä nyt jo neljättä kertaa ja vanhin kotona oleva oli saanut 4½ matikan kokeesta, että sellaista loppupäivä. Huokaus !

Menimme miehen kanssa ulkotöihin kun oli niin hieno auringonpaiste. Hieman tuuletusta aivoille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.