IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

Numa - Old Style SiamMaanantai 18.08.2008 02:44

16.7.2008 päähenkilömme lainasi autoa ja pakkasi neljäpyöräiseen kulkuneuvoon satanistipastorin sekä takatassun. Kohti Orivettä alkoi sankareiden matka. Matkan tarkoituksena oli hakea kotiin mitä suloisin kissa vauva. Ajellessa jo toista tuntia rankassa sateessa, päähenkilömme huomasi viime yön unen puutteen tekevän tehtävänsä. Matka tuntui ikuisuudelta.

Perille viimein tarkoin ohjeistettuna päästyämme, pihalla meitä odotti erittäin mukava naishenkilö jonka kodin tyylikkyys ja viihtyvyys hurmasi päähenkilömme täysin. Sokastuneena upeasta lattiasta, mahtavista huonekaluista silmiin osui lattialla oven raosta tiiraileva harmaa pieni karvainen kääryle, joka suloisuudellaan sulatti hirviön kylmän sydämen totaalisesti. Talon "kissasiiven" herttaiset naukujat piirittivät päähenkilöhirviömme. rapsutusta, hurinaa, maukumista ja näykkimistä jatkui seuraavat puolituntia. Paperiasiat saatiin tehtyä ja vaalea naamioinen pikkumies saatiin laatikkoon, ja matka sai jatkua takaisin kohti kotia. Sateessa. Taivas repesi totaalisesti ja autoileva päähenkilömme oli hyvin hyvin väsynyt. 20metrin vesiliirto valpastutti mukavasti Jyväskylä tiellä ja valkaisi hirviömme matkustajien nenät.

Tähtiportin tai Tähtihovin (päähenkilömme tarkoittaa Pirkanhovia) kahvion kutsuessa autoon ilmestyi vika. Kierrokset nousi 3500 kieppeille vaihteen ollessa vapaalla. Päähenkilömme takoessa päätään valotolppaan, hokiessa: "miksi miksi miksi miksi miksi aina autot hajoo kun minä niitä ajan" ja kahvin virratessa ruokatorvea pitkin kohti vatsalaukkua, hirviömme päätti ottaa vastuun kuin mies ja soitti auton omistajalle. Hän näki jo mielessään miten Tähtiportin muut asiakkaat kääntyvät kummissaan katsomaan kohti Turkua josta kantautuu jumalatonta huutoa. Jostain kumman syystä hän ei saanut mitenkään suurempia haukkuja vaan neuvottiin jatkamaan vain matkaa jos kerran kaasutin reagoi polkimeen ja kierrokset nousee vain vapaalla.

Ajellessa kotia kohti matkustajat jännittyneenä, päähenkilömme väsähti Oi Maan (lue: Loimaan) kohdalla niin kovasti, että piti saada vetästä torkut. Oi Maan Essolle, nyk. ST1 aseman pihalla sai muutaman minuutin nukkua kunnes kanssamatkustajat kyllästyivät odottamaan kuskin piristymistä ja matkaa piti jatkaa vaikka uni oli silmässä. Tämä tietenkin söi osansa matkustus vauhdista ja matkaa sai taittaa hitusen laskettua kauemmin. Turun lähestyessä ihanasti verkkokalvoamme, ja vihdoin kotiini päästyämme sai kaksi rakasta eunukki papparaistani sätkyn tajutessaan minkä matkaltani mukanani toin.

to be continued...
alkoi ukkostamaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.