IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

hautajaisia ja illanistujaisiaSunnuntai 31.08.2008 05:10

Tässä kun yö viiltää pitkin kaupunkimme jo hiljenneitä katuja,
ja paskat, siellä on ihmisiä ihan pipona ulkona bailaamassa ja viettämässä iltaa. autojakin menee melkein yksi kolmessa minuutissa ohi.
niin.. siis..
jo hiljenneitä katuja. Kylmä tuuli hivelee pimenneiden talojen hiljaisia seiniä, joiden sisälle yritetään kätkeä lämpöä. Paitsi päähenkilömme kotiin, jossa tuulee yhtä lujaa kuin ulkona. Ikkunoista vetää kuin verkkopaidan läpi ja kämpässä on kylmä kuin jääkaapissa. Neitokaisemme taitaa olla lämmityksen tarpeessa.

Aikaisemmin alkuillasta hirviömme seikkaili Revyn ja Tulilinnun tupaantulijaisiin. Siellä meno oli jo villeimillään kun päähenkilömme läsnäolollaan kunnioitti kutsujia, eikä tunnelma lauhtunut millään. Sekstistisiin asuihin pukeutuneet, toinen toistaan kauniimmat naiset sekä toinen toistaan komeammat miehet rietastelivat rajusti keskenään päähenkilömme hiljaa siivotessa keittiötä ja koittaessa sulautua tuon ruoanvalmistus huoneen kaapistoihin, kun joku tuli keittiössä käymään. Muutama ihminen jäi viihdyttämään päähenkilöämme keittiöön tämän ujostellessa totaalisesti uusia ihmisiä.

Mikähän on mahtanut hirviöllemme tulla, kun ennen niin innokkaasti muiden ihmisten juttuun mukaan mennyt päähenkilö ei ollutkaan keräämässä huomiota itselleen. Illan emäntä ja "emäntä" (ouh, älkää suuttuko, huumoria mukaan tähän vähän) sai lahjaksi mitä mielenkiintoisempia asioita, mainittakoon ruskea pumpattava mies.. Viini virtasi, ruoka maistui ja vaatteet väheni, musiikki soi ha Guitar Heroes peli sai kyytiä.. kunne päähenkilömme totesi, että on aika kiittää illan tarjoilusta, hirviömme kiitti ja kumarsi ja otti askeleen takavasemmalle.

Kävellessään kotiin, hirviömme pohti maailman syntejä sekä sosiaalisia suhteitaan kengän hiertäessä ikävästi rakoille jalkaa...

Päähenkilömme kiittää ja kumartaa;

Hyvää yötä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.