IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

matkailu avartaaLauantai 20.09.2008 15:50

Päähenkilömme pohdiskellessa elämänsä syntejä syviä, samalla hieroessaan kipeää polveaan jonka hän teloi keskiviikkona kaatuessan portaissa. Lauantai aamu valkeni kirkkain sävelin, suunnitelma oli selkeä, tänään on lauantai ja sen mukaan eletään.

Perjantaina hirviömme koittaessa olematta myöhästymättä junasta, hänpinkoi tuulispäänä juna-asemalle ehtiäkseen iltapäivän kuljetukseen. Matka lähti kulkemaan kohti Tammerforsia.
Tammerforsista lähtisi jatkoyhteys kohti Oulua.
Junassa ei käy Visa Elektron, en tiennyt sitä, eikä tiennyt sitä takana olevat matkustajat, joilla ei ollut tarpeeksi käteistä mukana maksaakseen junalippunsa. Päähenkilömme tarjoutui maksamaan viideneuron puuttuvan osan, mutta konnari heltyi matkalaisille ja he saivat lipun hankinta hintaan.

Tampereella InterCityssä matkaseuraksi päähenkilömme sai mukavan rouvas henkilön, ja tunentustihan hirviömme kun on laiska, hän pisti vierustoverinsa ostamaan junan ravintolavaunusta itselleen vettä. Puoli litraa pullotettua lähdevettä maksoi hurjat 3,20!!
PULLOTETTUA VETTÄ!! ei edes hiilihappoa! Tällähän saa ison oluen lähikapakasta! Pöyristyneenä hurjasta hinnasta päähenkilömme kippasi nesteet kurkkuun melkein yhdellä kulauksella ja uppoutui ajatuksiinsa.

tou.. ei voi muuta sanoa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.