IRC-Galleria

Kiitoooos.Maanantai 26.05.2008 17:36

Voi jumala mikä päivä.

Kirjotettiin koulussa jotain "positiivisia" kommentteja papereille kavereista. Kerran ennenkin on tehty tommonen. Sillon se ei sujunu, mutta olisin ajatellu, että tyypit olis aikuistunu sen verran, että jotain fiksua osaisivat kirjottaa. Mun paperi ei sentään ollu täynnä "xD" "lol" ym. kommentteja, mutta oikeesti pahotin kyllä mieleni niistä joistain... Melkein kukaan ei kirjottanu mulle mitään _kivaa_. KIITTI IHMISET.
Tai siis, ei kai mun pitäis olla yllättyny, kun tiedän olevani useimpien mielestä tosi ikävä, tylsä ja mitäänsanomaton tyyppi, joka jättäytyy kaikesta ulkopuolelle. Silti sattu aika tavalla, kun paperi oli täynnä kaikkea "hiljanen", "hyvä koulussa" ja sitä rataa. Ja varmaan jotkut kommentit oli tarkotettu positiivisiks, mutta niiden ihmisten suusta (tai kynästä) ne oli lähinnä osotuksia siitä, että mä en kuulu joukkoon, että mä oon ulkopuolinen.
Petyin tosi paljon siihen, että ihmiset ei tehny tota kunnolla, koska mä ite kirjotin joillekin tosi riskillä kivoja juttuja. Lähinnä kahelle tyypille. O.o Onneks ne paperit on tällä hetkellä mulla, en halua, että ihmiset rupee tekemään käsialavertailuja. Varsinkin yheltä ihmiseltä olisin odottanu jotain kunnollista.

Ja sitten vielä mut nolattiin mesessä totaalisesti, kiitokset siitä. Onneks ei käyny mitään, tai siis yks ihminen melkein oli kärryillä... Eli siltä meni, luojan kiitos, koko juttu aivan ohi.
No, ehkä mä pääsen parin vuoden päästä viimestään nolaamaan tän, joka nyt nolas mut, jostain samanlaisesta asiasta. O.o Kyllä se vielä joskus tajuaa, että mä oon tällanen kun oon. Onneks sentään eräät MUUT ei päässy lukemaan sitä keskustelua mesessä. O.o

Ja sit jos ihmiset vielä oppis, että kadulla, varsinkaan koulun edessä, ei kannata kiusata toisia (lue: Saanaa) niiden salaisuuksista. O.o On ennenkin todettu, että siinä voi käydä hullusti. Tänään ei käyny, mutta olis voinu käydä, kun puoli luokkaa käveli jonkun matkan päässä takana.




Joo. En mä oikeesti oo näin vihanen, ei tarvi pelätä eikä pyytää anteeks mitään. O.o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.