IRC-Galleria

Valittaminen <3Maanantai 20.04.2009 21:15

HYI mikä päivä.

Enkussa maikka vaan huusi, kun niin moni tuli myöhässä ja oli jättänyt läksyt tekemättä ja kaikkea ja aargh, inhoan kuunnella vihasia ihmisiä.

Sit en vaan eilen jaksanut tehdä kaikkia saksan läksyjä, ja sit meinasin kuolla häpeästä, kun jouduin sanomaan, etten oo tehnyt ja aloin melkein itkee.

Espanjassa olin ihan pihalla, vaikka sinänsä se oli ihan kiva tunti.

Matikassa maikka oli ilkee, kun sinänsä vastasin yhteen tehtävään oikein, mutta liian lyhyesti. Kun siis en ollut tehnyt melkein mitään välivaiheita, kun siinä oli niin helpot luvut, että näin sen vastauksen suoraan. Sit se oli ilkee ja aloin taas melkein itkee.

Sit filosofia on yleensä ihanaa, mutta tänään siellä tuli puhe niin kamalista asioista, että aloin melkein itkeä, kun mietin niitä, kun olin vaan niin väsynyt ja en vaan kestänyt ja oon yliherkkä ja mulla on liian vilkas mielikuvitus ja ja ja...

Sit tulin himaan enkä enää pysty itkemään niitä kaikkia pidäteltyjä itkuja pihalle, vaikka haluaisin, enkä pysty mitenkään ajattelemaan, että alkaisin tehä läksyjä, kun pää on ihan sekasin väsymyksestä.

Sit ne tanskalaiset tulee huomenna, ja mun pitää tehä enkun aine huomiseksi ja lukea kolme sivua saksan sanoja ylihuomiseksi.

Sit oon juonut niin paljon kahvia ja syönyt niin paljon suklaata, että on huono olo.

Ja sinä yksi ihminen, miksi et voi huomata, että mä olen olemassa?

Ai niin, ja sit viel kuulin eilen jotain ihan kauheeta ja oon sen takia nyt tosi huolissani mun kaverista.

Ja btw, mä inhoan ihmisten välinpitämättömyyttä ja tietämättömyyttä, tai pikemminkin viitseliäisyyden puutetta mitä tiedon hankkimiseen tulee.

En jaksa oikeesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.