IRC-Galleria

No voi nyt vittu. Mulla on kaikki kamat pakattuna, oon ihan lähtövalmiina, mutta nyt en osaakaan päättää, meenkö sinne yöksi, kun siellä on kuulemma jo ihan sairaasti porukkaa. En varmasti pääse eturiviin, ja jos en pääse, se on sit ihan sama olla jossain kolmannessa kun kymmenennessä rivissä, ei sillä oo niin väliä. O.o Auttakaa, mitä mä teen. Ei huvittaisi enää mennä koko keikalle, kun kaveri feidas, mutta sit kadun jälkeenpäin ihan vitusti, jos en mee.
Tuntuu niin vaikeelta luovuttaa nyt, kun on kaikki jo valmiina lähtöä varten. Mitä mä teen tänään ja huomenaamulla, jos jäänkin kotiin?

Pääsen kumminkin ehkä oikeesti jonnekin kymppiriviin, jos meen sinne huomenna vaikka kahelta. Sit ei tarvitse murehtia, eikä vaivata ketään hakemaan mun kamoja pois, ja varmaan saan ihan hyvän keikkakokemuksen silti? Ennenkin on ollut hauskaa siellä kauempana.
Kun jotkuthan pääsee eturiviin, vaikka ne olisi vaan muutaman tunnin jonossa, mutta mä oon kai liian kiltti, en vaan voi tyrkkiä ihmisiä pois tieltä tai tunkea sinne väkisin.

No niin, nyt taidan olla järkevä ja päättää, että menen sinne huomenna kahen maissa. Sit on neljä tuntia aikaa ovien aukeamiseen, kyllä sen ajan jaksaa olla siellä.


Mutta hei positiivisempi asia: sinne kuitenkin on se kamerakielto, niin sit siellä kauempana saa varmasti kuvailla ihan rauhassa, kun ei ole järkkärit heti nenän edessä, kunhan nyt vaan saan sen kameran sinne sisään. Mutta enköhän mä saa.

Viimeksi, kun olin kattomassa Nightwishia jostain kuudennesta/seittemännestä rivistä, näin lopulta paremmin kun jostain kolmannesta (peruutin siis sillon siitä suosiolla taaksepäin), ja sillon olin siis kuitenkin tosi kauan jonossa. Sillonkin oli kivaa, vaikka vitutti, että jonotin turhaan. Nyt, jos jätän sen liian jonottamisen pois, varmaankin tulee vielä hauskempaa, kun meen vaan sillä asenteella, etten tarvitse mitään huippupaikkaa. Niin kun Saunassakin, sielläkään en jonottanut kun pari tuntia, ja oli tosi jees.


No niin, jee, pää selveni ja tiedän nyt taas, mitä teen, eikä edes ole niin paha mieli enää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.