IRC-Galleria

Serri

Serri

on lähinnä kyllästynyt...

Ba ba ba bummm....Torstai 07.12.2006 18:29

Jotensakkii seesteinen olotila.

Se invalidiliiton haastattelu toi hyvän tuloksen ja sain pitkän sijaisuuden. Tulin siihen tulokseen, etten tahdo näin vastavalmistuneena edes saada heti vakkaripaikkaa. On paremmat mahdollisuudet vähän katsoa ympärilleen, jos haluaa... ja voihan sitä hyvin käydä niinkin että jään tonne vaikka kuinka pitkäks aikaa jos hyvin käy, eikä siinä mitään.

Melkein ensikosketus kuitenkin koko liittoon työnantajana. Turtolan yksikössä kävin joskus tutustumassa yhden päivän ja siitä jäi tosi kiva olo. Vaikkakin mun tulosta ei siellä tiedetty mitään. Mut se taasen ei ollu niitten vika, eikä munkaan vika ja tosi ihanasti pääsin touhuihin mukaan, kiitos siitä niille hoitsuille siellä :).

Ammattiliittoasiat on aika rauhallisella mallilla, tänä vuonna ei enää oo kauheesti tekemistä. Ja hyvä näin, saapi vähän rauhoittua. Tammikuun lopussa on pari menoa. Keväämmällä ehkä enemmänkin juttua,kattoo nyt sitten. Valitus koulun opettajasta on kyllä tekeillä, turha luullakkaan että unohtaisin moista käytöstä... :)

Joops. Kahvia vois laittaa lisää tippumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.