IRC-Galleria

"Minä loukkaan ihmisiä. Olen mulkku."
"Mulkkuus ei ole kovin pahasta. On kolmenlaisia ihmisiä.
Mulkkuja, vittumaisia ja persläpiä. [dicks, pussys and assholes]
Vittumaiset sovittelevat aina. Mulkut haluavat vain panna, mutta perslävet haluavat vain paskantaa kaikkialle.
Vittumaiset suuttuvat mulkuille, nämä kun panevat heitä halvalla. Mutta mulkut panevat myös persläpiä halvalla. Jos he eivät panisi persläpiä, vittumaiset ja mulkut olisivat pian ihan paskassa."

later in the same movie...

"Emmekä ole! Olemme mulkkuja. Olemme arvottomia, röyhkeitä, tyhmiä mulkkuja. Ja näytteliäyhdistysläiset ovat vittumaisia. Kim Jong Il on persläpi. [again dicks, pussys and assholes... it does make much more sence that way..] Vittumaiset eivät pidä mulkuista, nämä kun panevat heitä halvalla. Mulkut panevat persläpiäkin halvalla ja perslävet vain paskantavat kaikkialle. Vittumaiset luulevat hoitavansa perslävet tavallaan, mutta persläpeä voi panna vain mulkku, jolla on munaa.
Mulkkujen ongelma on, että he panevat joskus liikaa. Tai silloin kun se ei ole sopivaa. Silloin vittumaiset puuttuvat asiaan. Jos vittumaiset ovat ihan paskoja, niistä tulee persläpiä. Koska vittumaiset ovat parin sentin päässä perslävistä.
En tiedä paljoakaan tässä hullussa maailmassa, mutta jos emme saa panna tätä persläpeä järjestykseen, mulkut ja vittumaiset ovat kohta paskan peitossa."

*taptap*

tosi... tosi.. kaunista.... etten sanois...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.