IRC-Galleria

Silentto

Silentto

Ah, ma petite chou-fleur~

It was a nice little day :')Tiistai 20.04.2010 20:52

Mul oli tänään vapaata, joten suunnittelin meneväni kaupungille hyvissä ajoin pyörimään. Ennen puolta päivää rantauduin Turun kauppatorille, josta sitten suuntasin nokkani kohti vanhaa opinahjoani. Nostalgia suorastaan pursusi korvista ulos kävellessäni noita kerran niin tuttuja katuja ja polkuja pitkin. Mielessäni pyöri Sweeney Toddin lause "In these once familiar streets I feel shadowed...", vaikka mulla ei sellaista oloa ollukaan.
Päästyäni perille tuon niin valtavan ja vanhan koulurakennuksen pihalle totesin, ettei mikään ollut muuttunut oppilaita lukuun ottamatta. Odotellessani, että jotain tapahtuisi, huomasin, että muutamalta pikkupojalta oli lentänyt pallo kadulle. He eivät saaneet hakea sitä, sillä koulun aikana alueelta ei saa poistua, joten hain sen heille.
Kongi soi, piha tyhjeni ja jäin yksin. Jonkin aikaa autiota pihaa katseltuani päätin mennä sisälle. Siellä törmäsin vanhaan luokanopettajaani ja vaihduimme kuulumisia. Menin sitten pihalle odottelemaan mahdollisia entisiä luokkatovereitani, mutta ketään ei näkynyt. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Steinerin ainoa goottityttö tuli juttelemaan kanssani. Hän vaikutti mukavalta ja onnistuin jopa saamaan hänen meseosoitteensa *score*.
Jonkin aikaa tämän tytön kanssa juteltuani vanhakunnon Tuomo ilmestyi paikalle. Juttelimme sinä reilut 20min, minkä jälkeen hän meni kuviksen tunnille. Seurasin ihan pokkana perässä tunnille ja olin siellä 90min eikä opea näyttänyt haittaavan. Tunnin jälkeen menimme Tuomon kanssa kauppatoria kohti mielenosoituksen kautta, jossa tapasin taas pitkästä aikaa muita vanhoja luokkakavereitani, kuten Jepun ja Tanjan.
Jonkin aikaa siinä oltuani heitin hyvästit kaikille ja jatkoin matkaani kohti Leffa Pistettä. Ostin sieltä 9 leffaa ja ne maksoivat yhteensä huimat 40e. Ostamani leffat ovat:
"Wolfman Legacy Collection (sisältää 4 elokuvaa)"
"Scarface"
"A Tale of Two Sisters"
"Ju-On 1&2" ja
"Dawn of the Dead"
Kävin myös Akateemisessakirjakaupassa ostamassa punaisia värikyniä lähinnä sen takia, että saisin kolikoita bussia varten. Kun olin lähdössä sieltä pois, kaksi sohvalla istuvaa ernutyttöä, jotka olivat jo aiemmin tuijottaneet mua jonkin verran, vihelsivät perääni kävellessäni heidän ohi *double score* Olisin muuten kääntynyt ja jäänyt juttelemaan, mutta mulla oli jo kiire päästä takaisin kotiin.

Olihan se kiva päivä tämä päivä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.