IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.04.2009 16:06

iho on hassua. minun maha tuntuu kivalta. se on sileä ja lämmin ja pehmeä. iho on hassua. ko sitä kattoo tosi läheltä se on kummallista, semmosta rakoista ja kuivan näköstä, siinä on semmonen monimutkanen tekstuuri ja se on hassun väristä. mutta sitte sei olekaan kuivaa eikä karheaa eikä ikävää vaan pehmeän tuntosta. mien tykkää luomista. miksi ihossa pitää olla luomia argh. onneksi multa poistettiin selästä se isohko. ja kaulasta. yh luomet on ihan hirveitä. minun maha on mukava, mie menen kohta syömään ja nytte ko se on ihan tyhjä se on mukavan tuntonen. ja se sanoo ÖRRR RUOKAAAA.

mie en panikoi enää niin kovasti. ylp.

mie alan syömään ja pukemaan ja meikkaamaan ja pakkaamaan ja lähen ouluun kattomaan maia. ja kouluun ouluun kouluun haastatteluun. ja mulla on sinne lappusia ja juttuja. ja öyh pitäis viä sinne kuva minusta, ei mulla ole ko koulukuvat, ääääääää en mie taho viä. ää. ja mie saan ehkä yhen hengen huoneen asuntolasta, siitä oli puhetta. ja damn ko tämä musiikki on JÄLLEEN niin hienoa että jos mulla olis sukat niin mie söisin ne. tai heittäisin parvekkeelta. onneksi kaikki miun sukat on pyykkikoneessa. helvetti ei miun vaattehet ehi kuivua ennen ko lähen, mulla ei ole mitään puhtaita vaatteita, voi helvetti ko en muistanu pestä aikasemmin! mutta aivan ko mie ikinä muistaisin mitään. tänään on ebm-päivä ihan selvästi, niinko silloin oli gothic rock-päivä ja sillee. joo. nyt lisää Tactical Sektiä. Not Entertained ja Bring me Violence... joo! ja sitte Aesthetic Perfectionia. joo! I´m breaking down and it´s because of you, I question why I made this sacrifice. Everything I do is not enough for you. I wonder why do I feel this way. se on hyvä piisi joo! sitä lisää. mie olin äskön suihkussa ja mie mutisin sitä piisiä koko ajan. ja miehän en laula suihkussa, mutisen ja pihisen vain. niin perkele. vessasta kuuluu hiton hyvin äänet naapuriin kaiken lisäksi. ja alakerran ämmä muuten mölisee puhelimeen aina niin lujaa että mie kuulen mistä se puhuu. ja telkkariki sillä on aina niin isolla että ääääääääääää. kuole pois. niinko kaikki muutki. mieluiten heti. ja nyt mie menen tyhjentämään koneen se tais valmistua, ja ainiin piti syä kans.

EDIT// joo nyt on kello vasta puoli kolme ja mulla on vaatteet päällä ja meikit naamassa ja semmosta, mulla ei vain ole mitään paitaa. semmosta jonka laittasin päälle. ko ne on parvekkeella kuivumassa. muuten valmis lähtöön mutta kaikki on parvekkeella kuivumassa. jumalauta! ärh ja ärh. ja mie vilkasin ruokaa "yyyyöh" enkä halunnukkaan syä, mutta söin kuitenki jukurttia ja mysliä. mie vielä kuolen nälkään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.