IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

I´m not afraid of killing youSunnuntai 16.08.2009 17:36

Minä se tässä haaveilin semmosesta masiinasta mikä isketään suihkun seinään ja sitte voi suihkussaki kuunnella musiikkia. Mie tykkään miun tukasta tällä hetkellä se lerpattelee kivasti. Se on kylläkin varmaan tosi idiootin näkönen. Mie lähen kohta takas ouhlun. Ens viikonloppuna elämäni eka hartsilaisten miitti oulussa.

Blutengel - Dancing in the Light (Club mix)

Tanssittaa ihan vähän, mutta sitä en kyllä ikinä myöntäis kellekään. No voi helvetti ko tämä versio onki muuten tanssittava versio, voi paholainen, kyllä mie vielä joku yö ko kukaan ei näe...

Tätä muuten kuuntelin, tai siis alkuperästä versiota, joka on kans kovin tanssittava, niin siis ööh kuuntelin ko kävelin hautausmaalla. Mie tykkään oulun hautausmaasta. Mulla meni siellä kaks tuntia vahiknossa.

Look at me, I am the mistress of the night. See me dancing, see me moving in the light...

Melkein hävettää. Blutengel on menny kyllä ihan ihme suuntaan viime aikoina, tästä alkaa olla koko jööttihomma jo aika kaukana. Höhö. Pelkkää jytää. Tai no. Emminä tiiä. Auttakkee mie meen sekasin. Typpyrästä lähtis yks puro joka tulee mettästä esiin jossain Tapionkylässä. Ois kiva seurata koko matka sitä. Mistäs mulla tämäki tuli mieleen.

Öhö uuestaan tämä piisi, mites tässä näin kävi. Ostin paistinpannun. Ja mestausveittiä. Nyt mulla on juttuja niin voin jopa syyä asuntolalla NYLP. Mie kyllä vien sinne öö en mitään sittenkään. Kaikkia juttuja. Mitä helvettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.