IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 06.05.2010 01:34

Kohta on kesä. Tai toukokuu kyllä on mulle jo kesää, vaikka oiski lunta maassa, ja onkin... Istuskelin eilen viltin päällä kirkkolammella lukemassa kirjaa. Tuli vähän kylmä, lampiki vielä jäässä x) Urheasti istuin silti. Tahon päivänvarjon ko oon niin herkkä palamaan! Pelkäsin eilen ja tänään että posket palaa.

Oon ostanu käytettynä Terhenille silmät ja Dellalle peruukin, silmät tulee varmaan huomenna, tai varmaan sittekki vasta perjantaina, ja peruukki ens viikolla. Pitäis ommella mutta oon saamaton. Myönnän! Nikanorilla vilkkuu bokserit kaavun alta (ja ne bokseritki on Dellalta lainassa) ja Terhen juoksentelee tissit paljaana. Vain Della on säädyllisissä vaatteissa. Tosin se tarvis kengät nytten ko Nikanor otti omansa käyttöön.

Tahtoisin taas uusia vaatteita, semmosia kunnollisia, semmosia hyviä jostain. Hienoja ja oikeita, juuri semmosia ko tahon. Eikä mitään "nojoo"-hankintoja seppälästä tai kirppikseltä. Niinko suurin osa miun vaatteista on. Tai no, miun tyyli on vähän muuttumassa ehkä. Pitäsköhän viä vaatteita kirppikselle :O Ehkei kannata vielä, ei oo paljoa semmosta mitä ei tuu käytettyä, ehkä sitte joskus ko oon saanu hankittua uutta. Kunnollista. Ja tahtoisin kunnollisen vyötärökorsetin, metalliluutetun ja tismalleen oikean kokosen (tuo yks on vähän liian iso ja toinen on muoviluutettu koristeversio ja kolmas on overbust ja koristeversio sekin), mustan ja satiinisen. Just semmosen perus. Mistähän tilaisin.

Ja kauhia ko himottaa kenkiäki, vaikka vasta tein päätöksen etten tänä vuonna osta enää yksiäkään! Tosin jos sattuu eteen tarpeeksi hyvä kauppa (kirpparilta tai huuto.netistä tai jostain) niin ehkä sitte. Mutta noh. Antaa entisten rakkojen vähän aikaa parantua. Mutta kipsuttelu kopistelu on niin mukavaa... Tulee hyvä olo ko on nätit kengät jalassa, sanokaa vain minua akkamaiseksi, sitähän mie olen, enkä ees ymmärrä mikä niissä kengissä muka niin hienoa on. Mutta ah ja voi, on vain!

Tahtoisin myös 1000 palan palapelin, semmosen jonku tosi hienon, se olis mukavaa puuhaa. Kotona oon yhtä koonnu mutta siinä oli outo kuva ja kotona on muutaki tekemistä niin tuli harvoin tehtyä sitä, ja nii, se oli jotenki plööh. Semmonen ikivanha.

Tahtoisin myös yhen uuen kaverin. Edes yhen. Semmosen jonka kans vois vain käveleskellä ja istuskella, eikä tarvis mennä johonki tai tehä jotain. Semmosen joka asuis lähimailla ja jonka kans vois ryystää teetä ja valokuvata ulkona. Semmosen jonka kans vois jutella akkamaisista jutuista ja pukeutua mekkoihin ja hattuihin ja hansikkaisiin. Noh jostain syystä minusta on tullu kovin yksinäinen viime aikoina. Olen aina ollu yksin, ja viihtyny parhaiten yksin, ja niin, aina on ollu hyvä olla yksin. Mutta nyt hoksaan ajattelevani joka päivä sitä että olisi joku kaveri/ystävä jota nähdä usein ja joka kutsua kylään ja jonka kanssa olla vaan. Aina olen ollu yksin mutta koskaan en ole ollu näin yksinäinen. Kauan aikaa olin täysin tyytyväinen siihen että istuskelin vain yksin neljän seinän sisällä. Nyt pitää melkein joka päivä lähteä käveleen johonki, yleensä keskustaan, ja kävellä vain, liikuskella kaupungilla, joskus ostaa jotain. Vaikka lähes kaikki vastaan tulevat ihmiset vituttaa minua tavalla tai toisella, mölyävät teinit, höseltävät lapset, kiireiset keski-ikäiset, kärttyiset vanhukset (paitsi vanhuksista suurin osa on todella todella mukavia täällä, ihan totta! Juttelevat mukavia ja kehaisevat joskus!), kaikki ihmiset elämässä elämäänsä. Ja yht'äkkiä näenkin luurangot, lihakasat kävelemässä, tajuamatta juuri sillä hetkellä itseään, ajattelematta juuri sillä hetkellä mitä ovat, ja luurangot juoksentelevat ympäriinsä päättömästi ja tuntevat ja puhuvat ja ajattelevat ja se tekee minut hulluksi.

Tämä meni nyt vähän ohi aiheesta. Mutta niin, joka tapauksessa, yks uus kaveri/ystävä ois tosi kiva. Mutta mistä niitä löytää? Miten ihmisiin tutustutaan? En ainakaan baariin ole menossa tutustumaan yhtään kehenkään. En käy keikoilla, en ole menossa festareille, en tapaa ihmisiä. Random ohikulkijat kaupungilla. Miten ihmisiin tutustutaan? Koulussa oli aina helpohko tutustua. Mutta mites muualla? Ei mitään hajua. Ei kerta kaikkiaan minkäänlaista ymmärrystä miten ihmisille voi vain mennä juttelemaan ja tavata ja tutustua ja kaverustua. Ellei jonkun kaverin kautta tutustu kaverin kaveriin jossain kotibileissä tai illanistujaisissa tai jossaki. Miten vaikeaa voi olla? Hyvinki vaikeaa, veikkaan ma. Eilen ko pakkasin mukaan vilttiä ja kirjaa ja lähin kirkkolammelle sanoin ääneenki että oispa joku kaveri jonka kanssa mennä sinne istuskeleen. Huoh. Tahon jonku ihmisen josta piän ihan oikeasti. Mutta oon niin nirso. Inhoan melkein kaikkia. Mikä uskomaton tuuri oli seki että törmäsin minun ukkoon. Äh kauhea valivalivali tulee taas semmonen olo että oon vain valittava idiootti ja...

Noh. On mulla pari hyvää kaveria. Mutta niitä näkee aika harvoin. Mattiki asuu Oulussa saatana! Ja ukko asuu toisessa päässä Suomea. Ja miun kupla vain pienenee ja pienenee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.