IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hohooooKeskiviikko 02.06.2010 17:38

Tänään oli eka neuropsykolokia. Se akka sano että mie näytän keijulta. Se tykkää minusta. Mieki tykkään siitä, sille oli kiva selittää. Se sano että varmaan viis käyntikertaa menee ko täytetään se ensimmäinen paperinivaska, jonkulainen alkukartotus. Siinä oli hassuja kysymyksiä.

Kappahaalissa oli alennusta ja ostin kovasti halavan hiaanon tunikan. YLP. Nyt vasta oonki keiju ko tää on keijun näkönen, vihreä ja tittidii. Oli hassua pyöräillä pitkästä aikaa, meni matkat nopeasti mutta reisiin koski ko ei oo tottunu moiseen. Ja hiki meinas tulla ko tolla romulla polki ylämäkeen. Sampoaukiolla oli jokku hullut teinikokoontumiset just ko olin hakemassa sieltä pyörää ja lähössä kotiappäin, argh oli ärsyttävää, hulluna ah niin rokkikansaa ja joku lava jossa joku paska soitti jotain paskaa. Kaupungilla oli ihan JÄÄTÄVÄ määrä teinejä muutenki, joko niillä alko kesäloma, ja miksi ne kaikki just nyt tuli kaupungille. Miksi ne vainoaa minua. Minun pyöräki oli saarrettu sadalla muulla pyörällä sinne keskelle, onneksi yks just lähti niin aukes sopiva puikahdusväli josta pääsin ulos. Minun pyörä oli tietysti komein koko joukosta!

The Gatheringia kuuntelen, piän tästä laulaja-akasta. APUA pitää mennä pistään pyykit koneeseen, klo 14 oli miun aika!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.