IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ongelmia :(Torstai 03.06.2010 22:55

Mulla on paha ongelma iskeny... Nimittäin SOOMin Monzo, eli huhtikuun MD on iskeny. Liian kovasti on. Auts kuhmu tuli piähän. Mulla on päässä iso vatti ;_;

Monzon korvat, sen kynnet, sen jalat sen kätöset sen leuka sen simmut sen kroppa sen kaikki, no siivet ei kyl kauheasti iskeny. Jos ostaisin tuon niin yrittäisin keksiä siiville jotain muuta. Hahmo tuskin olis gargoili nimittäin vaikka varsinki korvat niin kovasti gargoilimaiset onki. Tai jaa, en mie olekaan ihan varma. Ehkä ne siivetki vois.... ÄHH no kuitenki, hahmoa ei ole, rahaa ei ole, uskallusta ei ole, mutta ÄÄÄÄÄ tahtois T_T Harmaa on hieno, hieno on, korviin erityisesti rakastuin, auh. SOOM bärtil, sinä senkin, ne tekee liian hienoja juttuja, koskaan aikasemmin ei sentään ole tarvinnu nyyhkiä minkään perään siellä, muistaakseni.

En malta oottaa omistajakuvia! WOAH!

edit: Toinen ongelma! Oli Della, oli Terhen, kuvittelin hankkivani seuraavaksi sen THE nuken, kaikkein tärkeimmän eli sen Sigridin, mutta jostain syystä tänne päätyikin ensiksi Nikanor. No nyt, nyt sitten ajattelen että jes, seuraavaksi säästän vihdoin Sigridiin, mutta polttelee hankkia Terhenille pikkusisko ensin, se LittleFee Chiwoo. Nimeksi voisi tulla Halla tai Kuura, sillä olisi piitkä vaaleansininen tukka ja pupillittomat vaaleansiniset silmät joilla se näkis jotain mitä muut ei näe. Chiwoo on sellainen hieman surumielisen näköinen, ja juuri sitä kaipaan hahmolle. Se istuskelisi usein ulkona tuijottaen maata, kuunnellen sitä. Se puhuisi vähän, ja yllättäviä, hieman häiritseviä asioita. Se avaisi suunsa yhtäkkiä kesken kaiken ja aiheuttaisi kummastusta ja ehkä hieman kiusaantunutta hiljaisuutta. Se puhuis hyvin hiljaisella äänellä eikä sen askelista kuuluis mitään ääntä. Sen tukassa vois roikkua pieniä tiukuja jotka helisis hiljaa sen kulkiessa, hieman aavemaisesti äänettömyydessä.

Ja niin, tästähän vois taas selittää vaikka kuin palion. Ongelma on juuri se että siirtäis taas Sigridin saapumista ties kuinka palion. Raha ei kasva puissa, paitsi rahapuissa, mutta niitä ei kasva lähimailla. Huoh. Vaikeaa on elämä. Vaikea harrastus tämä, on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.