IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

huzaa!Maanantai 07.06.2010 02:58

Tein tänään Terhenille uuen face upin, niinpä menin VIHDOIN tekemään. Ja meni koko hemmetin päivä, ensin puhistin ja sitte päällystin ja sitte ootin tunnin ja sitte alotin ja sitte feilasin ja sitte puhistin ja sitte päällystin ja sitte ootin tunnin. Sitte alotin ja otin rauhallisemmin ja kiroilin ja kömmähdinki, mutta korjasin ja tajusin pari tärkeää juttua. Ja OHO tästä tuli noin sata kertaa parempi ko edellisestä! Kolmas ikinä tekemäni meikki, no eihän se ihan ammattilaistasoa ole, mutta pirunmoinen loikka etiäppäin. Kerranki oon tyytyväinen tekeleisiini. Huaah. Sitä se tekee ko saa hyvän pensselin, jepajep. Tosin uusia maaleja tarvis, ARGH nuo akryylit on tommosta kökköstä sontaa, eihän tommosilla saa tehtyä yhtikäs mitään, ja jotain millin mittasia ripsiä muka pitäs maalata. Ei tuu kesää. Onneksi oli kynät ja näin. Ripset ei oo kummoset. Mutta kultamaalista tuli aika kiva. Jospa huomenissa tulis peruukki postissa näääin. Tää peruukki on turhan vaalea.

Sitte saha soitti ja käski mukaan leffaan, sillä oli liput sinkkuelämää kakkoseen, mutta sen kaveri oli perunu, ja saha sano että nyt on tultava, joten mie menin. Oli vähän hurjaa siellä niitten ihmisten keskellä, kuin paskakikkare kukkien keskellä tai kukka tunkiolla. Miten kukaki näkökulmastaan sen näkee. Mutta olihan se ihan kattomisen arvonen pätkä, luulisin. Suht pitkä leffa, mutta ei tullu semmosta "huaah eikö tämä jo lopu" -oloa. Eli ei voi olla niin huono. Vähän outo, tekemällä tehty, mitäänsanomaton. Mutta Samanthalla oli hienoja kuteita. Se loppu yheltätoista ja sitte poljin takas kotia ja oli mukavaa ko ei ollu ihmisiä liikkeellä, pyörällä on vaikea tehä väistöliikkeitä. Kävin ennen leffaa ostamassa karkkia mutta en muistanu avatakaan koko pussia siellä. Ja saha oli tosi tosi soma ko se kommentoi aina välillä jotaki hassua ja mulla alko naurattaan kamalasti ja yritin olla hiljaa xD

Ihan kummallisia kohtia siinä oli, asioita jokka ei liity toisiinsa, irrallisia juttuja. Joo, tekemällä tehty niin. Alussa ne kasarikohat oli ehkä parhaita! Ja se karaokekohta oli kiva. Ja sillee. Ja miehän oon tosiaan käyny leffaa kahtomassa viimeksi 2008 jos oikein muistan.

OHELVETTI Terhen näyttää ihan.... ihan.... niinkö... semmoselta! Se istuskelee nyt tossa vieressä, kovin on vakava, mutta jotenki niin ooh, seesteinen ja siloinen ja kaunokainen ^^

Itsetunto oikein nousee ko onnistuu vihdoin jossain. Jepajep. Yhen kohan hoksasin just että hitusen kämmäsin, tai siis unohin asian, mutta sitä ei huomaa ellei tiiä. Joten en kerro kellekään. Toppia en taia jaksaa alkaa tekemään, tai mekkoa, jonka kyl mieluummin tekisin. Jos herään huomenna jo kymmenen aikoihin niin ehkä sitte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.