IRC-Galleria

SinKid

SinKid

Madness lives in my heart not in my mind

ooo kivaaa mie tyksin!!Keskiviikko 08.09.2010 02:53

Hitto et Koulu On Oikeasti IHANAA. Joka päivä odotan innolla päivän alkua ja aamua. En ole pitkilteen enää ollut näin hyvällä tuulella, onnellinen ja innostunut kaikesta. Jaksan jopa uhrata aikaa itselleni mm. uinnilla joka on meille ilmaista 2x viikossa sekä mietin et voisi alkaa pelata sulkapalloa tuol kisahallilla ku meille se maksaa 1.50 vaik koko päivä jos haluu peltaa eri lajei ja kaikkee.

Lisäksi tääl on Loistavia ihmisiä. Niin värikkäitä persoonia ja inspiroiva ympäristö ja opetus. Me <3 this. Kämppiksetkin on onnistuneet oikein hyvin. Ihania ja innostavia ihmisiä joiden kanssa ainakin itse tulen toimeen erittäin hyvin varmasti koko vuoden. Tästä tulee niin hauskaa vielä.

Me saatiin MAC BOOKIT!!! AAAhhh orgasmi mikä Kone!! Se siis on koulun puolesta meillä vuoden käytössä <3 ja sen saa lunastaa jos haluaa täältä. Oh jeees!!

paljon olis kerrottavaa ja sellasta mut ei kyl nyt oikee kerkii enempää. Oon viikonlopuksi menossa kotio et ilmoitelkaas immeiset jos haluutte minuu nähä.

Ja kyllä: Minä olen Onnellinen Täällä. Onnellisempi kuin olen pitkään aikaan ollut. Rakastan tätä fiilistä et jaksaa taas elää et ei tarvii tapella itsensä kanssa kaikesta vaan voi olla vaan chillisti!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.