IRC-Galleria

SirHenu_

SirHenu_

Hillevi + Tiia + Eemeli + Helvi = <3

Aamukahvia ja ajatuksiaPerjantai 06.02.2009 10:46

Hohhoijaa, heräsin seitsemän jälkeen ja kävin heittämäs systerin kouluun.. Väsymys katos yllättäen kun piti pihalla putsata auto lumesta :-) Oli sitä varmaa 4cm jopa tullut!

Aamukahvi maistuu suhteellisen hyvältä vaikka itse keitinkin =) ..saa ajatukset kulkemaan mukavasti taas päivää ajatellen, eihän sitä koskaan tiiä mitä tuleman pitää. Kaikki kun nykyää on mahdollista, ainakin tääl saatanan "SUUR-Salossa", Suomen perseessä jossa jokainen tietää toisten asiat paremmin kuin asianomaiset itse.

Eilen 05-02-09 saatiin vihdoin Tiian kanssa tietää kumpi meille nyt toukokuussa syntyy.. Kiitos mahtavan 4D Ultran Kaarinassa (suosittelen kaikille tuleville äideille ja miksei isillekin :D). Terve tyttö siellä vilkutteli.. Jotenkin niin hyvä olo ettei osaa sanoin kuvailla.. Eihän sillä mitää väliä olis ollu kumpi sieltä tulee kunhan terve on ja kaikki menee loppuun asti hyvin.. Mut silti.. aivan mahtavalta tuntuu saada pieni rinsessa kotiin varsinkin ku tuo meidän Eemeli täällä hoitaa jo miehen tehtäviä täyttä häkää =) ihan hirvee meno kokoajan.. eipä tuu tylsää..

Päätettiin tässä muutenkin sitten unohtaa ainakin toistaiseksi tonne pohjanmaalle muutto kun siellä tuntuu tuo asunto niin hitaasti vapautuvan, ei tässä oo aikaa odotella kauaa kun raskaus etenee nopeasti ja muutenki alkaa jo muuttohalut häviimään tän odottelun takia.

Löydettiin Salosta kiva okt johon taidetaan nyt muutella.. On siellä tilaa jokaiselle ihan tarpeeksi ja tietysti ne kaksi tärkeää asiaa mulle, sauna ja lämmin autotalli :)

Ainiin, oltii me laivallakin tossa alkuviikolla.. Pitkästä aikaa ja tietysti Eemelin kanssa ja tiian porukoitten. Ihan mukava reissu, tuli sitä mm. kosittua tiiaa ;) <3

Loppuehtoosta joku *aatanan kekuli laitti mun lasiin jotain tippoja tai pillereitä ja menin pitkin laivan kansia käsillä hakaten.. :0 Hirvee hiki ja kauhee adrenaliinivirtaus. en suosittele.. enkä mene ihan heti uusiks reissuun.. Ei ennenkää parista kaljasta oo tommosta hepulia tullut, kumma homma!

..jeps.. Jospa tässä jatkais nettiauton selailua ja myyntihommia, sais vaikka kauppoja tehtyä..

-Seuraava merkintä viimeistään toukokuussa- ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.