IRC-Galleria

Lauantai 28.6 hesas yllärii !Sunnuntai 29.06.2008 00:18

juu mentii 12 junal ja hmhmm oltii suosittui ! ja sit kuultii vähä suru-uutisii mut ei siit sen enenmpää.
käytii vähä paris kaupois ja juu mitään ei itelle tarttunu mukaan, paitsi no 'ruokaa' sitku semmosta tarvi + ku toi yks rontttii vähä vinkkaili siihe mallii et tulee tylsää jossei ota karkkii ym ! no minähä otin sit ;)
juuu no sitte lähettii kampin kaut JONNEKKI ! :D:D ronti ja ellun piti tietää minne matka mut ei oikee suunnistus onnistunu ja EKSYTTII ! sit juu ellu soitti iskälle ja sit alkoki onnistuu siihen asti kunnes rontti pilas yllärin ja melkeen huus 'AA TUOLLA SE ON !!' :DD
sit juu mun silmät sidottiin ja käpösteltii katuu ja jotku hieman luuli et mul on polttarit tai jtn =D juu ei ollu. mut sit tultii finnkinoo ja nää vähä kyseli mult jtn juu ja sit TSÄDÄÄÄ sain avaa huivin JEIJ ! lippu kädes ja step up 2 kattomaan<3 ! WUHUUUU !
siin tunti ooteltii ja kuvailtii vähä ja sit kattoo. se oli just hyvä ! ;) no koskaa melkee mikään ei vedä vertoi ykkös elokuvalle, joten tälki kertaa step up 1 oli VÄHÄN parempi =)
OLI JUST KIVA SIIS TOI YLLÄRI<3 vaik hieman nolotti toi matka tonne silmät sidottuin :D:D

juu sit junal kotiin päi ja hömhöm jutskailtiin vaan ja naurettiin vähä toisille + tuntemattomille !

toisin sanoe vaik vähä epäilinki näitte juttui ni kiva reissu oli ! =) ja tärkein, KIITTI YLLÄRIST RRONTTTII JA ELLUUU <3 :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.