IRC-Galleria

SlaveDriver

SlaveDriver

Love forever love is free. Let's turn forever you and me.

HuomentaPerjantai 01.05.2009 12:18

Eli vapunaatto.. Ostettiin poikien kanssa kaljaa ja mentiin kuukan rantaan makkaraa paistamaan. Ei mennyt kauaa, kun sakulle tarjottiin huikka viinapullosta ja joi noin puoli pulloa ykkösellä alas. Sitä ennen oli hän nattinut jo olutta ja lonkkua. Hän sammui melko pian..
Sakke päätti kokeilla jään kestävyyttä. Jää natisi monesta paikasta, mutta Sakke päätti silti mennä yli.
Juuri kun hän oli pääsemässä toiselle puolelle, jää alkoi pitämään toisenlaista natinaa. Olin hiukan kauempana ja sanoin Sakelle ettei se kestä. Sakke huutaa "Ja tämähän kestää! Tuu nii mennään yli!"
Sen jälkeen Sakke otti yhden askeleen ja ei sekuntiakaan menny kun Saken alta jää petti ja Sakke pääs uimaan. Aluksi sakke huusi "APUA" mutta sen jälkeen hän alkoi vaan nauramaan vedessä polskiessaan. Hän yritti päästä ylös mutta jää josta hän otti kiinni petti koko ajan. Päätinpä sitten itse mennä ja pelastaa Saken hädästä. Saken luokse päästyäni oma jalkaniki upposi jään petettyä mutta sain pidettyä itseni jään päällä. Sakke polskutti kuin viimeistä päivää ja nauroi. Sain otettua Saken kädestä kiinni ja vedettyä hänet ylös. Kun hän pääsi ylös, hän alkoi juoksemaan pää kolmantena jalkana toiselle puolelle rantaa jossa oli notski. Juoksin myös notskille. Lisäsin puita ja Sakke pääsi lämmittelemään. Sillä aikaa kun olimme olleet jäällä, kauppinen ja aapo olivat soittaneet Sakun vanhemmille ja kehottaneet että hakisivat Sakun pois. Niinpä kummatkin Riihisen pojat lähtivät kotiin.
Sakke tosin tuli takaisin mutta eipä sen jälkeen enää mitään erikoista tapahunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.