IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 16.08.2008 16:22

Heräsin tänä aamuna ihan hirveeseen päänsärkyyn. Oli kuin jokin hyökyaalto ois pomahtanu suoraan päähän ja siinä samassa jokin astetta isompi kuula tai vastaava miljoona kiloa painava mötikkä. Enkä ole edes juonut mitään nyt useampaan viikkoon. Menin keittämään kahvia ja sit huomasin et molemmat kädet tärisi niin et kahvin poroja levis sitten pitkin pöytiä ja lattialle kun yritin laittaa niitä ns.oikeaan osoitteeseen. Taidan olla vähän hermoheikko tai jotain..

Työt loppui. Eilen oli viimeinen työpäivä. Tuntuu enemmän tai vähemmän kummalliselta ja sitten toisaalta ei yhtään. Tätä kun osasi kuitenkin jo odottaa. Maanantaina pitäisi mennä työkkäriin. Näkee sitten mitä siitäkin tulee. Ihan varmaan puuttuu jotkin miljoona lappua ja lippua minkä takia en sitten saakkaan mitään tukia. Tulevaisuus töiden suhteen nyt vain "lievästi" huolettaa. Mikään ajatus siivoushommista tai puhelinmyynnistä ei oikein innostais.. asennevamma kai. Ehkä tämä tästä.

Sosiaalinen elämäni tuntuu sen sijaan olevan osittain kuolemassa.. mietin miten olenkaan päästänyt asiat tähän pisteeseen.

Olisi ihanaa lähteä ulkomaille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.