IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
1.-3.5.2008

Perjantaina Jyväskylässä tuli kaverin kanssa vietettyä aikaa Kirkkopuistossa, auringosta nauttien. Lämmintä oli ja kirkkopuisto kuhisi ihmisistä ja tietysti tuttuja oli monta ;)

illan saarrossa eksyttiin himokseen grillailemaan ja siellä pientä erimielisyyttäkin oli havaittavissa, mutta elämää se vain ;) Lonkero oli loistavan hyvää ja a-kaupan tuotteitakin tuli nautittua.. Illan pimetessä tie vei monien mutkien kautta andyy ja jatkui jokkariin. Näin immeiset väittävät. Filminauha pätki aika pahasti. Aamun sarastaessa herätys oli muualta kuin omasta sängystä ja krapula päivää vieteltii maakkulassa arskaa ottaen ja päätä parannellen ;)

Lauantai illan olinkin kiltisti kuskina kaverille. Kylärinkiä ajellessa ja musaa kuunnellessa meni ilta nopeasti ja koitti kyytiläisten nukkumaan meno aikakin. 2 aikaa painettiin päätä jo tyynyyn kovan uurastuksen jälkeen ;)

äitienpäiväviikonloppu meni kavereita tapaillessa ja hyvin rauhallisissa merkeissä. :)


16.-18.5.2008

Ilta alkoi kuuluisasta ENSIMMÄISESTÄ siideristä jonka naatiskelin kaverin isäntarjoamana. Kaupan kautta vaatteiden vaihtoon ja illan suunnitelma olikin sillä selvä.--> juomaan!
Kaveri toimi taasen luotto kuskina ja ajeltua tuli suunnassa jos toisessakin. Lossiakin tuli käytyä tervehtimässä. Andyy ja jokkariin tie vei.. Ja kuskikin selvisi illan tunneilla pullon kaulaan. Aamun sarastaessa katukivetystä kävi halaamassa "kuski" ;) Yö vieraita oli kaksi ;)

aamulla töihin kutsui toisten tie ja minkäänlaisia oloja ei itselläkään ollut. Kerrankin otettu järkevästi ;) 8 aikaa kello herätti ja eikun liikenteeseen.

Toiset ne parantelivat päätä vielä iltapäivän puolellakin. Sitten himoksen kupeeseen eksyttii grillaileen ja "ajeltiinkin" vähän viileämmällä kulkupelillä ;) HIENOA OLI :)

illan sarastaessa 17.55 eksyin kaupan hyllylle ja tuotehan tietysti oli lauantai illan mukainen ;)
kaveritkin olivat joukolla liikenteessä ja monia tuli nähtyä, pitkästä aikaa :) Rattosaa menoa vaikka andy huutikin tyhjyyttä. Jokkariin oli sentään eksynyt illan viettäjiä runsaasti. Astma kohtauksien tullen ja kaverin miehen saatua autoon raahattua, piti rakkaalta äipältä pyytää hakuja. Äiti nouti iloisena kerrankin HYVÄKUNTOISEN tyttärensä nukkumaan, tosin astma kohtauksen saattelemana. :)

Viikonloppu oli todella rattosa, ja rahaa palo enemmän kun tarpeeksi. :/ mutta kerran sitä vain eletään.. sunnuntai päivän kunniaksi tuli käytyä yhillä jos toisillakin kahveilla ja päivää piristi "3h" kestävä vierailu ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.