IRC-Galleria

FUCK MANULauantai 18.08.2007 15:22

istun tässä koneen äärellä näin aikaisin koska frustraatio iski. nyt yritän juoda triplaespressoni mustana läikyttämättä koska käteni tärisevät ärsyyntyneisyyttä. ja niille harvoille jotka tätä purkausta lukevatkin, manu on cedin "paras kaveri", tukipilari niin elämän ylä-kuin alamäissä, diileri, dokauskaveri, kaikkea mitä kundi tuntuu tarvitsevan.ja kyseisellä kusipäällä on muuten minun hattuni -.- j.timberlake. voi perskele.
kukakohan saatanan täysjärkinen ihminen uskoisi paskaa tyyliin " ouais t tro canon, ta un accent troo sexxx, jvx po prk ced a fini avec toi, il doit etre tro con, jpense que je commence vraiment a t'aimer" ect manun kaltaiselta kusipäältä? ottaen huomioon että se on hyväksikäyttäjä ja ainiin, juuri hänen takia cedin ja minun välit menivät poikki, koska ohhoh aivan, en ollut kiinnostunut manusta? ainiin, pientä kehitystä hänenkin tiejyrän liiskaamassa naamassa on se että hän on saanut tappelussa menettämänsä etuhampaat takaisin.
ja se vitun kusipää ei osaa muita kuin alaikäisiä ahdistella. kuvitteleekohan se pelle että kaikki häntä nuoremmat ovat aivan yhtä vähä-älyisiä kuin hänen entisensä? voi jumalauta että se pelle saa lätkäisyn jos toisensa käkättimeensä jos erehtyy tulemaan minun näköetäisyydelleni. saatanan saatana. ja se helvetin kääpä tietää itsekin että tiedän minkälainen kusipää se on oikeasti joten miksi vitussa se edes kuluttaa energiaansa yrittämiseen. jumalauta. pitäis vetää vitutuskännit. heti aamusta. ni lähtis tää darrakin

if he ever mothierfucking rises his hand on me ever again, he'll be damn sure to never forget the mistake he did

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.