IRC-Galleria

herranjumala mikä perjantai ! : oLauantai 13.10.2007 15:55

noh, julcun perjantait nyt tiedetäänkin. mutta tämäpäs oli erityisempi kuin normaalit!. koulupäivästä en viitsi edes mainita koska sitä nyt en muutenkaan muista. tässä siis pieni checkingi siitä mitä muistan eilisestä :D
noh, aisten kanssa tavattiin trammyllä jo 5.15 tai jotain sen tapaista, en todellakaan tiedä miten aina erehdymme lähtemään picoler picoler niin aikaisin : o noh, siinä varttia vaille kuuden maissa olimme celticassa. psycho loikkaa esiin karjaisten "ID'S please!" ja aiheuttaa meille molemmille sydänkohtaukset, tosin luulen psychon säikähtäneen eniten minun ihmeellisen naisellista ja kimakkaa "huijumalauta!" kiljaisua. itsekin ihmetyin siitä. kun astuin sisään celticaan, kaska loikkaa kaulaani ja katkaisee melkein kaulani puristamalla niin kovaa! "julccu, julccu, julccu! such a fucking long time !" ottaen huomioon että tyttönen oli ollut ameeeerikassa ja muistaa minut vaikkei oltu nähtykään kuin jotain kolme kertaa sitä ennen tosin viettäen koko yöt yhdessä mutta kuitenkin, kuitenkin! kaska ja monica, 24v puolalaiset neitoset. hyvin ihania kyllä vain :)
kaska lataa jägerbombit minun, monican, psychon ja itsensä eteen. ei kun downaamaan. sen jälkeen noin 5 ISOA bisseä downaten. sitten jenny pamahti paikalle sannin kaa. pöytä oli täysi joten he menivät istumaan muualle. jatkettiin dokaamista.
jossain vaiheessa jenny ja sanni tulevat istumaan pöytäämme ja bojankin pamahtaa paikalle. ei paha. sen jälkeen tapahtuu jotain ja muutakin, menemme jennyn kanssa picardille tsiigailemaan ja öögailemaan, nähään manu, tavanomainen "julccu je 'taaaaime viens icii " ja bla bla bullshit, julccu tilittää "manu j'te déteste, t qu'un con, you're so fucking lame you should get a life! t ptite amie n'est pas ici ce soir? va t'branler!" ja kävellään pois jennyn kanssa hieman tuiskeessa.
takaisin celtican tunnelmiin, hieman kiinnostavempaa. musiikki on dance tyyppistä, tytöt, eli kaska, monica ja julccu, innostuvat hiiieman tanssimaan. ei siinä mitään, mutta kun oli muutenkin hieman kiivas meininki. kolme tyttöä tanssii hyvin hyvin syvään uurretuissa paidoissa, lapdanceja kaistelematta. huomiota saatiin, jos sitä mietitte. paikat kipeinä siitä tanssimisesta. lisää juomista, enemmän huomitoa, enemmän säpinää.
jossain vaiheessa jenny, eli deadend tekee minulle aivan SAATANAN kipeän ja tumman ja ison fritsun. arvatkaa onko kipeä -.-
ei siinä mitään. jossain vaiheessa taas lisää jägerbombeja, järjestys saattaa kyllä nyt jo vähän mennä sekaisin. ei se mitään. sanni lähti jossain vaiheessa. tanssi jatkui. kaskan kanssa ennen kaikkea.ei siinä mitään. en kady mitään tähän mennessä ainakaan. ainiin, celtica oli täynnä suomalaisia tämänpäiväiseen suomi-belgia matsiin. hyvät jutut niillä :D
noh jenny ja julccu suuntaavat picardille huvin vuoksi koska tairvitsevat happihyppelyä, ostavat DURUUUMit ja istuvat maassa kuin pummit.
pari suomalaista miestä tulee "öö sorii bat duu ju nouu" jenny vastaa heti "joo puhutaan suomee, mitä etitte" meni miehillä vähän pasmat sekaisin,"öö joo tota niinniin AIVAN rock classicia" yritettiin selittää missä se oli ihan parhaamme mukaan mutta ehei näyttäneet tajuavan joten lähettiin saattamaan. miehet kyselivät minne tytöt aikoivat jatkoille, sanottiin ettei tietoo ku ei oo massii, noh, heti yksi hiestä vei tiskille "tilatkaa tytöt mitä hauatte" joo no hieman kaikki tuiskeessa, jennylle tango, julculle bisse ja sitten joku random hollantilainen pyys mua pelaamaan babyfootia. ei siitä mitään tullu, hävittiin. mentiin sitten jossain vaiheessa jennyn kanssa ulos sieltä, miehet perässä ja yritettiin selittää missä se celtica on, noh, peetu ja santtu villiintyivät ja näkivät ne miehet, en tiä mistä puhuivat, varmaan pilvestä. elämä on :)
siitä sitten varmaan jotain tapahtui ja kaikkea muutakaan mutten sitä ainakaan muista.
perusperjantai siis, paitsi parempi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.