IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Maybe now it's time to flyPerjantai 15.05.2009 02:44

Ahistus pahistus :( En ymmärrä lukion kurssisysteemejä ollenkaan. Jääny yks ruotsinkoe tekemättä, niin sen takia en saa kurssimerkintääkään, vaikka muuten oon tunneilla istunu. Nyt tässä ois viikko aikaa opetella koko kurssi ja jotenki tenttiä se. Ilman sitä en saa vielä todistusta Pitiki unohtaa et se on tekemättä, muistelin vaan et nelonen tuli. Ja seki ihan tyhmää, et saisin todistuksen jos siellä ois se nelonen, joten miksei sinne voi suorilta laittaa nelosta, ku en oo tehny koetta, mutta kuitenki kurssin käyny. Argh. Ihan sekavaa ja ärsyttävää. No syksyllä viimestään ku muutenki menee tuo valmistuminen sinne.

Ois muuten kiva pitää jotain blogia, minne vois kirjotella kaikkea. Ihan omaksi iloksi vain. Säilyis siellä itellä muistona sit et mitä on kuulunu millonki ja mitä tapahtunu. Jännää.

Voi tahdon niin kaikille koirakursseille mitä vaan löytyy! On tokoa ja agilityä, temppukurssia ja kaikkea jännää.. Tekis mieli harrastaa kaikkea. Raukka Piitu kohta aivan ylirasittuu jos innostun liikaa. Seuraavaksi ajatteliin jatkaa alokastokolla tuon perus arkitottelevaisuuskurssin jälkeen. Se meniki hyvin ja oli tosi mukava kurssi! Mulla on melko fiksu dogi. Vois olla varmaan fiksumpikin jos emäntä olis kärsivällisempi :D
Kyllä meistä vielä hyviä tulee ajan kanssa :)

Ainiin, kouluista vielä. Tahdon Kalajoelle opiskelemaan kouluavustajaksi! Vähä ois mukava ammatti. Kai. Eikä koulu kestäis ku vuoden. Siitä ois hyvä jatkaa sit sairaanhoito/lähihoitaja opiskeluun. Sais kaksi ammattia. Vielä on epäselvää, miten toteutan tämän suunnitelman..

Miksi muuten haluan kaikkea ja heti? Mulla on tällä hetkellä varmaan 100 unelmaa ja haluaisin kaikkien toteutuvan vähän ajan sisällä. Semmosia melko pieniäki unelmia. Harmi vaan et monet ei pystys edes toteutuun yhtä aikaa, eikä mikään varmaan toteudukkaan :D damn.. Pitää alkaa kehittelemään niitä. Pahus vaan, ku ukkokin on niin vastahakonen kaikkeen. Särkänniemeenkään halua lähtä ja seki ois yks mun unelmista. Päästä piitkästä aikaa sinne ja kaikkiin laitteisiin hurjasteleen :) Vaikka se ei laitteita kestäkään, niin ainahan voi ottaa terassilla parit oluset..

Nukkumaankin vois alkaa painua. Aina väkisin valvoo jostain kumman syystä pitkälle yöhön ja sit aamulla on niiin väsyny.

Nii joo, meitsi lähtee sunnuntaina jyrsijänäyttelyyn! Vois viedä Bingosenkin sinne, mutta ei viitsi vanhusta rasittaa, ku muutenki ei varmaan paljoa pisteitä herus. Ottakoon mahdollisimman rennosti vanhuuspäivänsä. Ainii, voisin muuten ottaa/ostaa edullisesti suhtkoht ison kaninhäkin.

Mutta nyt kukkujaiseni, see ya later alligator

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.