IRC-Galleria

Spyge

Spyge

Äyriäiset - Kuorineen Kaikkineen kaupoissa!

Blogimerkintä

« Uudempi -
Tervehdys!

Lähes vuoden "uurastus" on saatu päätökseen ja Äyriäisten debyyttialbumi Kuorineen Kaikkineen näkee päivänvalon vielä tän kuun aikana. Levy lähtenee huomenna painoon ja siitä eteenpäin saadaan 2-3 viikkoa odotella, jonka jälkeen levy on kädessä. Kannet on offset-laatuiset ja CD lasimasterin kautta tehty, joten mistään heikkolaatuisesta CD-R kotitulosteesta ei ole kyse.

Pari maistiaisbiisiä ja levyn sampleri kuunneltavissa osoitteista http://www.myspace.com/ayriaiset sekä parempilaatuisena http://www.mikseri.net/ayriaiset

Liittykää myös meidän ryhmään Facebookissa osoitteessa http://www.facebook.com/pages/Ayriaiset/117710553673?ref=ts niin pysytte ajan tasalla uutisista.

LISÄKSI:
Äyriäiset vieraana Bassoradion Kultabassokerhossa lauantaina 10.10. klo. 12-14 välisenä aikana. Pääkaupunkiseudulla voi virittäytyä kanavalle 102,8 Mhz, muualla lähetys kuuluu netissä Basso.fi -osoitteessa. Lisäksi Äyriäiset keikkailee Malmin nuorisotalossa samaisena lauantaina 10.10 Beats & Sounds kisoissa vierailevana artistina, mukana myös: Heikki Kuula & Voli!

Laitetaan lisäinfoa kun levy on saatavilla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.