IRC-Galleria

Ssuvina

Ssuvina

Oskari♥ what ever makes you happy♥

nams!<3Tiistai 16.03.2010 10:49

Ihanaa kun on kevät tulossa ja oikeastaan kesä tulossa ! :)
Aurinko paistaa niin lämpimästi jo korkealla taivaalla ja päivä sen kun piteneee :) Tulee enemmän valoa luontoon ! :) Niiiin ihanaa !<3 :)

Odotan niiiiiiiiiiiiin paljon kesää jo ! :) Ja sit ku sais työpaikan jostakin vielä niin ois kaikista parasta ! :) Ja pian tää armeija on kans ohitten :) Sitte saadaa ruveta Oskun kanssa suunnittelemaan meidän tulevaisuutta tai no oikeastaan toteuttaamaan sitä ! :) Onhan sitä jo suunniteltu piiiiiiiiiiiitkälle ! :) Oi voi sentää :)

Kyllä on niin ihanat fiilikset nytte, vaikka tosin on hieman kireyttäkin ilmassa mun kohdalla, MUTTA silti uskon kaiken menevän hyvin ja siksi tunnenkin itseni niin hyväksi ja mielen virkeäksi ! :) <3 Ja mulla on kaikki NIIIN hyvin ! :) Mulla on ihana mies, joka tosin on nyt armeijassa, mutta pitää musta hyvää huolta vaikka on siellä ja sitten mulla on ihanat ystävät, joita ilman ei tulis mitää ! :) Ja kaiken kaikkiaa, mulla on ihana elämä edessä ! :) Olen avoliitossa, meillä on talo jo tiedossa ja no, töitä tarvinnee hakea, mutta muuten on kaikki ihan kohdallaan ! :) Ai että ! :)

Nyt toivotan kaikille ihanaa tulevaa kesää ja ihanaa kevään jatkoa ! :)
Rakastakaa ja tulkaa rakastetuiksi ! :) <3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.